Haberler

AK Parti Ordu Milletvekili Şener Açıklaması

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, "Bir buçuk yılda 3 seçim yaptık ve olası erken seçime sıcak bakmıyoruz" dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, "Bir buçuk yılda 3 seçim yaptık ve olası erken seçime sıcak bakmıyoruz" dedi.

Fatsa ilçesi Düğünlük Mahallesinde düzenlenen iftar programına katılan Şener, iftar sonrası koalisyon ve erken seçim olasılıklarını değerlendirdi.

AK Partinin CHP ile anlaşmasının zor olduğunu fakat CHP'nin en çok oyu alan 2. parti olduğunu söyleyen Şener, "CHP bir parça değil 3 parça. Bu yüzden AK Partinin koalisyonda anlaşması zor gibi görünüyor. CHP'nin bir kanadını hükümete alsanız diğer tarafı durmaz. Olası bir CHP, AKP koalisyonunda hükümet 3'e bölünebilir. Diğer bir taraftan CHP'ye karşı MHP'nin tavrını değerlendirecek olursak MHP bir adım öne geçti koalisyonda" dedi.

Türkiye'nin oynanan oyunlara karşı güçlü partilere ihtiyacı olduğunu belirten Şener, şöyle konuştu:

" Türkiye'nin güçlü partilere ihtiyacı var. CHP ve MHP'nin de güçlü olması lazım. Şu anda bizim çevremizde oynanan oyunların tamamı Türkiye'nin güçsüz siyasi yapısı ön görülerek hazırlanmıştır. IŞİD ve PKK terör örgütleri güçsüz bir Türkiye özleminden dolayı ortaya çıkmıştır. Millet olarak bizlerin güçsüz olduğunu onlara göstermemiz gerekmektedir. Türkiye'de bizi yönetecek insanların güçlü olması gerekmektedir. İnşallah güçlü bir iktidar kurulacaktır. Bundan herkes emin olsun. Bir buçuk yılda 3 seçim yaptık ve olası erken seçime sıcak bakmıyoruz."

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

İhsan Şener Ak Parti Türkiye Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title