Haberler

AK Parti Ordu Milletvekili Şener Açıklaması

"Diğer ülkelere göre Türkiye'nin tedbirleri sayesinde işsizlik oranlarımız daha az"

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, "Diğer ülkelere göre Türkiye'nin tedbirleri sayesinde işsizlik oranlarımız daha az" dedi.

Şener, yaptığı yazılı açıklamada, Antalya'da KEİPA Kültür, Eğitim ve Sosyal İşler Komisyonu'nun 42. toplantısına katıldığını belirtti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin daveti üzerine katıldığı toplantıda bir konuşma yaptığını ifade eden Şener, toplantıda Ermenistan, Azerbaycan, Bulgaristan, Gürcistan, Yunanistan, Moldova, Romanya, Rusya, Türkiye ve Ukrayna delegasyonlarının yer aldığını bildirdi.

Toplantıda yaptığı konuşmada Türkiye'de genç işsizlik rakamlarının düşük olmasının nedenlerini anlattığını belirten Şener, şunları kaydetti:

"Diğer ülkelere göre Türkiye'nin tedbirleri sayesinde işsizlik oranlarımız daha az. Ülkemizde yapılan çalışmaları üye ülkelere anlatarak bunu nasıl başardığımız ile ilgili bilgiler verdim. İşsizliğin azalması işin iş verenlerin iş gücü maliyet kalemlerinin azaltılarak işçi çıkartmak yerine istihdamına yönelik yapılan teşvikler ile işsizlik oranlarının düştüğü ile ilgili bilgiler verdim. Mesleki eğitim veren iş verenlere yönelik düşük sosyal güvenlik primi, teknoloji, araştırma ve geliştirme alanlarında personel istihdam eden işverenlerin sosyal güvenlik primlerinin beş yıl boyunca yarıya indirildiğini anlattık." - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

İhsan Şener Ak Parti Türkiye Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title