Haberler

AK Parti Ordu Milletvekili Gündoğdu Açıklaması

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, fındık üreticilerine verilecek Alan Bazlı Gelir Desteği Ödemelerinin 3 Nisan'da başlayacağını belirtti.

Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, fındık üreticilerine verilecek Alan Bazlı Gelir Desteği Ödemelerinin 3 Nisan'da başlayacağını belirtti.

Gündoğdu, yazılı açıklamasında şunlara yer verdi:

"2009 yılından itibaren kesintisiz olarak ödenen fındık alan bazlı gelir desteği ödemeleri bu yıl da veriliyor. 2016 mahsulü fındık alan bazlı gelir desteği ödemeleri 3 Nisan'dan itibaren fındık üreticilerinin hesabında olacak. Desteğin dekar başına 170 TL olarak ödendiğini belirten AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu yaptığı açıklamada Ordu'da 120 bin üreticiye ödenecek olan desteğin miktarı yaklaşık 300 milyon TL'dir.

Bu destek hem fındık üreticilerimize önemli bir katkı sağlıyor, hem de şehir ekonomisini canlandırıyor. Çiftçi olsun olmasın, tüm Ordulu hemşehrilerimiz alan bazlı gelir desteği uygulamasından fayda görüyor."

Kaynak: AA / Güncel

Metin Gündoğdu AK Parti Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title