Haberler

AK Parti Ordu Milletvekili Çanak Açıklaması

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Karadeniz'i İç Anadolu'ya bağlayacak olan Fatsa-Korgan-Niksar yolunun yarısının tamamlandığını bildirdi.

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Karadeniz'i İç Anadolu'ya bağlayacak olan Fatsa-Korgan-Niksar yolunun yarısının tamamlandığını bildirdi.

Çanak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yolun tamamlanmasıyla birlikte İç Anadolu'ya daha kısa sürede ulaşılabileceğini belirtti.

Yol çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Çanak, "Bu yolun tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki 6 ilçenin ekonomisi gelişme gösterecek. Ulaşım ağının gelişmesi bölgemizi çok yakından ilgilendiriyor. Bizler milletvekilleri arkadaşlarımızla birlikte bu yolu yakından takip ediyoruz" dedi.

Çanak, yolda yapılan çalışmaların yarısının bittiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Fatsa-Korgan-Niksar yolundaki çalışmaların ihale bedeli 42 milyon lira.  Sanat yapıları tamamlanan 3 bin 500 metrelik yola sıcak asfalt döküldü. 4 bin metreye geçici asfalt döküldü. 2 bin 500 metrelik yolumuzun ise sanat yapıları bitti ve asfalt dökülmeye hazır. Müteahhit firma dört dörtlük bir iş yapıyor. Ödenek sıkıntısında hükumetsiz kaldığımız dönemde gecikme olmuş, yalnız bu konu çözülecektir. Şuanda çalışmalar olumsuz hava koşullarından dolayı durduruldu. Baharın gelmesiyle birlikte çalışmalar yeniden başlayacak ve 10 bin metreye daha asfalt dökülecek ve trafiğe açılacak."

Kaynak: AA / Yerel

Oktay Çanak Ak Parti Fatsa Ordu Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

özgür geyik.:

Niksar ın yaptığı yola sahip çıkmayın. Siz ancak ihale peşinde koşarsınız.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title