Haberler

AK Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı Mahalle Danışma Meclisleri

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Doğan: "Mahalle Danışma Meclisleri'nin teşkilat ile mahalleler arasında bir köprü. Birlik ve beraberlik içerisinde bir çalışma yürüterek en kısa sürede mahallelerde sandık yönetim kurullarını oluşturacağız"

AK Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı Mahalle Danışma Meclislerinin tamamlandığı bildirildi.

Partiden yapılan açıklamada, Odunpazarı ilçesine bağlı 85 mahallenin danışma meclisinin, 15 Aralık tarihinde Akçağlan, Cunudiye, Dede, Orta, Paşa, Şarkiye, Akcami, Çankaya, Vadişehir, Orhangazi ve Karapınar mahalleriyle başladığı, son olarak ise 24 Aralık'ta Alanönü, Arifiye, Deliklitaş, Gökmeydan, Kurtuluş, Yenidoğan ve Ihlamurkent mahallerinin katılımlarıyla sona erdiği belirtildi.

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, mahalle koordinatörleri, mahalle başkanları ve mahalle yönetim kurullarının katılımlarıyla gerçekleştirdikleri danışma meclislerinin tamamlandığını bildirerek, şunları kaydetti:

"Odunpazarı'na bağlı mahallelerimizin tamamında mahalle yönetim kurullarımızı oluşturduk. En kısa sürede de sandık çalışmalarına başlayacağız. Mahalle Danışma Meclisleri'nin teşkilat ile mahalleler arasında bir köprü. Birlik ve beraberlik içerisinde bir çalışma yürüterek en kısa sürede mahallelerde sandık yönetim kurullarını oluşturacağız."

Doğan, 28 Aralık pazar günü saat 13.00'da Şehr-i Davet Salonu'nda yapacakları Odunpazarı İlçe Danışma Meclisi'nde, gerçekleştirdikleri mahalle danışma meclislerinizin değerlendirmesini yapacaklarını anlatarak, şöyle devam etti:

"Mahalle ve ilçe danışma meclislerimiz teşkilatımızın bütünlüğü ve motivasyonu açısından oldukça önemli. Odunpazarı İlçe Teşkilatı olarak teşkilat içi eğitimlerimize devam edeceğiz ve 2015 genel seçimlerine tüm ekiplerimizle birlikte hazır bir şekilde gireceğiz." - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Odunpazarı Ak Parti Çankaya Şarkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title