Haberler

AK Parti'nin Yoğun Bayram Mesaisi

AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, Ramazan bayramı süresince hazırlanan programlar çerçevesinde çeşitli gezi ve ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, Ramazan bayramı süresince hazırlanan programlar çerçevesinde çeşitli gezi ve ziyaretlerde bulundu.

Bayramın ilk günü il milletvekilleri Beşir Atalay ve Burhan Kayatürk ile partililerin katılımıyla düzenlenen parti bayramlaşmasıyla başlayan bayram programları il merkez, bazı ilçeler ve köylerdeki ziyaretler ile devam etti. Bayram programları ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, AK Parti Van il teşkilatının bayramı dolu dolu geçirdiğini belirtti. Başkan Soğanda açıklamasında, il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yürüttüğü programlarda ağırlık olarak AK Partinin kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerde görev almış partilileri ziyaret ettiklerini ifade ederek, ilde ve ilçelerde de Kanaat önderlerinin dualarını aldıklarını belirtti. Soğanda, "Her gününü dolu dolu geçirdiğimiz Ramazan ayının ardından büyük bir mutluluk ve heyecanla karşıladığımız bayramı da geride bırakmanın hüznünü yaşıyoruz. Parti bayramlaşmamız ile başlayan bayram programlarımız çerçevesinde 4 günlük sürede Erciş, Özalp, Saray, Edremit ve Gürpınar ilçelerimize programlar düzenledik. İlçe teşkilatlarımızın bayramlarını kutladıktan sonra ilçelerde bulunan esnaflarımız, kanaat önderlerimiz ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek bayramlaştık. İlçe merkezlerimizin yanında bazı köylerimize de giderek vatandaşlarımız ile kucaklaştık. Yine merkezde ve ilçelerde ilçe teşkilatlarımız tarafından bizlere aktarılan taziyelerde bulunarak ailelerin acılarını bölüştük. Yoğun geçen ilçe ziyaretlerimizin haricinde il merkezinde eski İl Başkanlarımızı, Milletvekillerimiz, kurucu üyelerimiz ve büyüklerimize bayram ziyaretinde bulunduk. Bayramı, bayram tadında yaşadığımızı düşünüyorum. Bu vesile ile bir kez daha herkesin geçmiş bayramını kutlar, çalışmalarımızın devam edeceğini belirtmek istiyorum"dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zahir Soğanda Beşir Atalay AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title