Haberler

AK Parti'nin Van Çıkarması

Güncelleme:

AK Parti'li 30 milletvekili ve MYK Kadın Kolları üyelerinden oluşan 36 kişilik heyette bulunan bazı milletvekilleri vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti'li 30 milletvekili ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Kadın Kolları üyelerinden oluşan 36 kişilik heyette bulunan bazı milletvekilleri, Gürpınar ilçesi ve köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Edremit ilçesindeki otelde kahvaltının ardından sorumluluk alanlarında bulunan Gürpınar ilçesine giden milletvekilleri, partilerinin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar ve Gürpınar Belediye Başkan adayı Hayrullah Tanış'la esnafları ziyaret etti.

Daha sonra ilçeye 50 kilometre uzaklıktaki Tutmaç köyüne giden milletvekilleri, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Köyün eski muhtarı Zabit Kahraman'ın evine misafir olan ve Van'ın yöresel otlu peynirine hayran kalan milletvekilleri, gösterdikleri sıcak ilgiden dolayı köylülere teşekkür etti.

Van'da bulundukları iki günlük süreçte Anadolu insanının güler yüzünü, sıcakkanlılığını ve misafirperverliğini yüreklerinde hissettiklerini belirten AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, daha yaşanılabilir Türkiye için herkese görev düştüğünü, çocuklara daha iyi Türkiye bırakmak için herkesin görevini yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye'nin son zamanlarda yaşadığı huzur ve barış ortamını bozmak için yapılan girişimleri her gün televizyonlardan izlediklerini aktaran Türkmenoğlu, "Ülkedeki huzuru bozmak için girişimlerde bulunanların yaptıkları telefon görüşmelerini duyuyoruz. Türkiye'deki barış ve istikrar dışarıda ve içeride birçok insanın hoşuna gitmedi. Binlerce yıldır beraber yaşadığımız topraklar buralar. En önemlisi aynı kıbleye dönüyor ve secde ediyoruz. En büyük birlikteliğimiz zaten budur" diye konuştu.

İki gün içinde ilçe ve köyleri dolaştıklarını ve dile getirilen sorunların çözümü için çalıştıklarını ifade eden Ankara Milletvekili Ülker Güzel ise "Yeter ki bu seçimlerde halkımız bizlere fırsat versin. Bir netice alalım, birlik beraberliğimizi teyit edelim. O zaman çok daha güzel imkanlar gelecek. Ekonomik yönden güzel yatırımlar var. Van, kardeşlerimiz için gelen yatırımlarla daha güzel yerlere ulaşacaktır" ifadesini kullandı.

Köydeki temaslarının ardından Kaymakam Metin Yılmaz'ı ziyaret eden milletvekilleri, Ankara'ya dönmek için ilçeden ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Merkez Yürütme Kurulu Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

SERVETservet07@hotmail.com:

ADAMLAR RESMEN DİN TÜCCARLIGI YAPIYORLAR BUNLARDA UTNACAK YÜZDE KALMAMIŞ AHLAKSIZLAR

0
0
yanıtYanıtla
SERCANsercan09@hotmail.com:

TABİKİ EMRİNİZ OLUR PKK NIN ORTAGI AKP ORDA AYAKKABI KUTULARINDANDA BAHSEDİN BİRAZ DAHA İYİ ÜLKE TABİKİ ANLATIN ANLATIN ÇOK HOŞ OLUYOR HARAMZEDELER DİN TÜCCARLARI

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title