Haberler

AK Parti'nin TBMM Başkan Adayı İsmail Kahraman

Güncelleme:

AK Parti, Meclis Başkanlığı için İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman'ı aday gösterdi.

AK Parti MYK toplantısı sonrası açıklama yapan parti sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti, Meclis Başkanlığı için adayının İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman olduğunu açıkladı.AK Parti, 22 Kasım Pazartesi gerçekleştirilecek Meclis oturumunda yapılacak Başkanlık seçimine İsmail Kahraman'la girecek.

ERDOĞAN'IN YERİNDEN ADAY OLDU

İsmail Kahraman, 1 Kasım seçimlerine AK Parti İstanbul 1. Bölge 1. Sıra adayı olarak girmişti. İstanbul 1. Bölge 1. Sıra adaylığı AK Parti için sembolik bir öneme de sahip. Zira Cumhurbaşkanı Erdoğan, bundan önceki seçimlere her zaman bu sıradan aday gösterildi ve seçildi.


İSMAİL KAHRAMAN KİMDİR?

1940 yılında Rize'de doğan İsmail Kahraman İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Talebe Cemiyeti Başkanlığı, Milli Türk Talebe Birliği Genel Başkanlığı, Birlik Vakfı, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV) Kuruculuğu ve Mütevelli Heyeti Başkanlıkları, Özel Sektörde İdare Meclisi Başkanlıkları, Çalışma Bakanlığı Müşavirliği, 20 ve 21. Dönem İstanbul Milletvekilliği ile Kültür Bakanlığı yaptı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Kurucular Kurulu Üyesi ve Mütevelli Heyeti Başkanlığı yapmaktadır. 1 Kasım 2015 Türkiye genel seçimleri'nde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden İstanbul 1. Bölge 1. sıra milletvekili adayı olarak seçimleri kazandı.

MHP'DE ADAYINI AÇIKLAMIŞTI

22 Kasım'da yapılacak olan TBMM başkanlık seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi'nin, Meclis Başkanı adayı Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu oldu.

FRANSA'DAKİ SALDIRILARA DA DEĞİNDİ

Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası basın açıklaması yaparak soruları yanıtladı. İlk olarak Fransa'daki terör saldırısına değinen Çelik, şunları söyledi:

"Bundan sonra terör örgütlerine yönelik topyekün mücadelenin ne kadar önemli olduğu görülüyor. O saldırının çok daha büyük bir katliamı hedeflediği maçın oynandığı stada girmek istedikleri ama son anda engellendiği göz önüne alınırsa. Türkiye'nin bu saldırıyı gerçekleştirenlerden bir tanesini batılı istihbarat terör örgütlerine bildirdiği, ciddi uyarılarda bulunduğu, yine bir tanesini sınır dışı ettikten sonra Belçika'ya ilettiği ama Belçika'da yakalandıktan sonra o kişinin serbest bırakıldığı ve arkasından bu terör eylemini gerçekleştirdiği şeklinde bilgiler var. Bütün bunlar aslında Türkiye'nin mücadelesinin ne kadar güçlü bir mücadele olduğunu ve Türkiye'nin bu konuda ne kadar samimi olduğunu da gösteriyor. Ama bu konularda ortak tavır ve tutum geliştirilmediği müddetçe maalesef bu istihbarat paylaşımları zaman zaman yeterli karşılık bulmuyor ve gözden kaçan unsurlarla birlikte bu terör örgütleri bu tip büyük katliamlara imza atmış oluyorlar. Bir kez daha Fransa halkına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İsmail Kahraman Ömer Çelik Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (54)

BEN:

BEN. . . CHP Lİ DEĞİLİM, BAŞTAN SÖYLİYEYİM. SAYIN BAYKAL TBMM BŞK LIĞINA ÇOKYAKIŞTI. GELİN HALK OYLAMASI İLE BAŞKAN SEÇELİM. BEN , BAYKAL YAKIŞTI DİYORUM. AYNI FİKİRDE OLANLAR BEĞENDİM TUŞUNA BASSIN. HAYDİ REFERANDUMA. . .

10
10
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

BAYKALIN YERİ HUZUREVİDİR ARTIK

yanıt9
yanıt1
ali can:

MİLLİ GÖRÜŞ KÖKENLİ. MUHTEŞEM OLUR. ALLAH TAN KORKAN KULDAN UTANAN BİR AĞABEYİMİZ

12
3
yanıtYanıtla
???Mobil-ANDROID:

İsmail Kahraman süper birisi

4
6
yanıtYanıtla
w:

al birini vur ötekine. sizi haramzadeler. müslümanlığa kurban olursunuz inşallah

6
4
yanıtYanıtla
Rizeli:

Bu zaten beliydi rize ikizdereli cok zengin bir iş adamidir rizede yaptigi yatirimlari biliyorum ve bunlar devlet kurumlari devletini sevdiğini düşünuyorum hayirli olsun

7
3
yanıtYanıtla
halil:

vatana millete hayirli isler yapsinda kim olursa olsun

9
1
yanıtYanıtla
Gediz LiMobil-IOS:

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun vatanımıza ve milletimize

7
2
yanıtYanıtla
Ankarali ugur:

Bence ekmelettin olmali

3
6
yanıtYanıtla
hamdi Mobil-ANDROID:

adam gibi adam bu sana yakışır

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title