Haberler

AK Parti'nin Ordu Büyükşehir Adayı Enver Yılmaz

Ordu Büyükşehir Belediye başkan adaylığı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti İstanbul Milletvekili Enver Yılmaz, birlik ve beraberlik içerisinde Ordu Büyükşehir Belediyesi'ni kazanacaklarını söyledi.
AK Parti Ordu...

Ordu Büyükşehir Belediye başkan adaylığı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti İstanbul Milletvekili Enver Yılmaz, birlik ve beraberlik içerisinde Ordu Büyükşehir Belediyesi'ni kazanacaklarını söyledi.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "Ordu'yu 19 ilçesiyle bir bütün olarak görüp, ilimizin gelişmesi adına yapacağımız çalışmalarla, Ordu ilini Karadeniz'in incisi yapacağız" dedi.

"Bizlere bu görevi layık gören, başta Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan beye, Parti Genel Merkezimize, AK Parti Ordu il ve ilçe teşkilatlarına, bizlere her zaman destek veren Ordulu vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diyen Yılmaz, "Bizlere olan güvenlerini boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışıp, Ordu Büyükşehir Belediyesi'ni kazanacağız. Ordu'nun Altınordu ilçesinin de aralarında bulunduğu toplam 19 ilçesi ayrılmaz bir bütündür. Ordu geçmiş dönemlerde çok büyük hizmetler aldı. O hizmetlerin içerisinde biz de olduk. Ben il başkanlığı görevini aldıktan sonra, 3 Kasım ruhuyla müthiş bir çalışmanın içerisine girmiştik. En uzak köylere 50 araçlık konvoylarla gidip, herkesin halini hatırını sorduk. Biz böyle başarılı olduk. Yine o taahhütle çalışıp kazanacağız. Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Fatsa, Gölköy, Gülyalı, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru, Perşembe, Mesudiye, Ulubey, Ünye ve Altınordu ilçelerimizi karış karış gezip vatandaşlarımızın halini hatırını soracağız. Büyükşehir Belediyesini kazandığımız takdirde ise tüm ilçelerimize eşit hizmet götüreceğiz" diye konuştu.

"MİLLETVEKİLLERİ VE PARTİLİLERİMİZLE ORTAK ÇALIŞACAĞIZ"

Seçimlerde diğer partilerin adaylarına başarılar dileyen Yılmaz, "İlçe ziyaretlerinde söylemiştim, izin alarak adaylık sürecini başlatmıştım. CHP, MHP ve diğer partilerin adaylarına başarılar diliyorum. Centilmence bir yarış olmasını diliyorum. 30 Mart 2014 seçiminde partimizi ve kendimizi en iyi şekilde anlatacağız. Eski İçişleri Bakanımız Sayın İdris Naim Şahin ve diğer adaylarımız ile birlikte, İl Başkanlığımız ve yönetimdeki arkadaşlarımız ile çalışacağız. İlçe adaylarımızın belirlenme sürecinde milletvekillerimiz ve teşkilatlarımızla birlikte hareket edeceğiz. İlçe belediye başkanları ve meclis üyelerinin tespitinin ardından sistemli bir çalışmanın içerisine gireceğiz. Allah bizi mahcup etmesin. Ordumuzla epey zaman uzakta kaldık. Artık ayrılık yok. Hemşerilerimizle kucaklaşacağız" şeklinde konuştu.

YILMAZ'DAN ŞAHİN VE FATSA'YA TEŞEKKÜR

Enver Yılmaz, "Eski İçişleri Bakanımız ve Ordu Milletvekilimiz Sayın İdris Naim Şahin'e, eski AK Parti Milletvekili Sayın Eyüp Fatsa'ya ve diğer aday adayı arkadaşlarımıza gösterdikleri birlik ve beraberlik için teşekkürlerimi sunuyorum. Hepsinin görüşlerini alarak ilçe adaylık sürecini tamamlayacağız" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Enver Yılmaz Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title