Haberler

AK Parti'nin Muş Mitingi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Birileri gençlerimizi çok farklı yerlere çekmeye, hayatlarını karartmaya çalışıyor.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Birileri gençlerimizi çok farklı yerlere çekmeye, hayatlarını karartmaya çalışıyor. Biz 'maharet yıkmak değil yapmaktır' diyoruz. Allah'ın izniyle bu genç nesli geleceğe iyi hazırlayacağız." dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Cevdet Yılmaz ve Mehdi Eker, Muş mitingi için Başbakan Binali Yıldırım ile kente geldi.

Miting alanında vatandaşlara seslenen Yılmaz, olumsuz hava koşullarına rağmen alanı dolduranlara teşekkür etti.

Karşılarında tarihi bir halk oylamasının olduğunu anlatan Yılmaz, şöyle dedi:

"Birileri, Bingöl'ün, Muş'un, Van'ın, Bitlis'in bu süreçte mevcut sistemin bekçisi olmasını istiyorlar. Ama biz, Kürt'üyle, Türk'üyle, Çerkez'iyle, Arap'ıyla, yeni sistemi istiyoruz. Cumhurbaşkanı hükümet sistemine 'evet' diyoruz. Mevcut sistemden en çok bizim bölgemiz çekti. Yasaklarla uğraştık. Çok şükür son 14 yılda kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye çok farklı bir yere geldi. Allah ondan ve yol arkadaşlarından razı olsun. Bir taraftan demokrasimizi geliştirdiler, yasakları kaldırdılar. Diğer taraftan bölgelerde hiç olmadığı kadar hizmet ettiler. Bugün binlerce öğrencisi olan bir üniversitesi var Muş'un. Köylerimize hizmet götürüyoruz. Yollarımız kaymak gibi yapılıyor mu? Eğitimde, sağlıkta, adalette, emniyette her alanda geçmişte mukayese edilmeyecek düzeyde hizmet ediyor muyuz? Bu bir zihniyetin sonucudur. Bu zihniyet insanı merkeze alan bir zihniyettir. İnsana tepeden bakmayan, insanları için gece gündüz çalışan bir hizmettir."

"Gençlerimizin geleceğini karartmak istiyorlar"

Muş'tan bütün Türkiye'ye, "Bu kadar hizmet aldık yetmez daha fazlasını istiyoruz." mesajının verildiğini kaydeden Yılmaz, bugüne kadar bürokrasinin ellerine, ayaklarına dolaştığını adeta engelli koşu yapmak zorunda kaldıklarını ifade etti.

Engelleri atlaya atlaya hizmetleri gerçekleştirdiklerini dile getiren Yılmaz, şöyle devam etti:

"Artık engelli yerine düz koşu yapalım. İnsanların yüzünü daha çok güldürelim diyoruz. Muş genç bir nüfusa sahip. Biz diyoruz ki bu gençlerimizi geleceğe iyi hazırlayalım. Donanımlı yetişsinler. Birileri gençlerimizi çok farklı yerlere çekmeye, hayatlarını karartmaya çalışıyor. Biz, 'maharet yıkmak değil yapmaktır' diyoruz. Allah'ın izniyle bu genç nesli geleceğe iyi hazırlayacağız. Bu gençlerimiz 18-24 arası gençler, seçmesinler aynı zamanda seçilsinler diyoruz. 8 milyon genç var bu yaş aralığında. Bunlar neden seçilmesin. Birileri 'olmaz gençler ne anlar' diyor. Türkiye'nin geleceğini gençlerimizle inşa edeceğiz."

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker ise alandakileri Kürtçe selamladıktan sonra, "16 Nisan'da Türkiye bürokratik vesayetten kurtulmak için huzura emniyete ve güvenliğe ulaşmak için kardeşliği tesis etmek için sizin reyinize başvuruyor. Biz size şunu sormaya geldik. 'Evet' mi Muş. Muş kararını vermiş." diye konuştu.

Ak Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek de AK Parti hükümetleri döneminde Muş'a çok büyük hizmetlerin yapıldığını anlatarak, Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla 3 katrilyonluk yatırımın yapıldığını aktardı.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 15 Temmuz'da FETÖ/PDY terör örgütünün gerçekleştirmek istediği darbe girişimine en erken tepkiyi Muş halkının verdiğini, 16 Nisan'da da sandıklardan aynı kararlılığın çıkacağına inandığını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Namık Ergün de Muş halkının AK Parti'ye olan desteğinin 16 Nisan'da da devam edeceğini ve sandıklardan güçlü bir "evet" ile ülkenin geleceğine gereken katkıyı sunacağını belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Cevdet Yılmaz AK Parti Türkiye Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title