Haberler

AK Parti'nin Kuruluşunun 14. Yıl Dönümü

AK Parti Edirne İl Başkanı Rafet Sezen, AK Parti'nin kuruluşunun ülkenin gelişmesi, kalkınması ve ilerlemesi adına önemli bir milat olduğunu bildirdi.

AK Parti Edirne İl Başkanı Rafet Sezen, AK Parti'nin kuruluşunun ülkenin gelişmesi, kalkınması ve ilerlemesi adına önemli bir milat olduğunu bildirdi.

Sezen, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001'de kurulan AK Parti'nin Türk demokrasi tarihinde önemli bir dönemin başlangıcı olduğunu belirtti.

Siyasetin itibarını geriye getiren ve millet egemenliği üzerindeki her türlü vesayeti ortadan kaldıran AK Parti'nin kuruluşunun ülkenin gelişmesi, kalkınması ve ilerlemesi adına önemli bir milat olduğunu aktaran Sezen, şöyle devam etti:

"14 yıl önce Türkiyemiz'in hemen hemen her alanda yaşadığı temel sorunları geride bırakma kararlılığı ile kurulan AK Parti, bu süreçte demokratikleşme, hukuk devleti ilkesinin pekişmesi, büyüme, sivilleşme ve özgürlükler anlamında ciddi reformlara imza atmıştır. AK Parti, hükümetleri döneminde gerek hükümet ve gerekse de yerel yönetimler alanında atılan doğru atılımlarla ülkemiz de ciddi bir hareketlenme yaşanmış ve bu hareketlilikle birlikte Türkiye'nin saygınlığı tüm dünya ülkelerince de takdire şayan bir çaba olarak değerlendirilmiştir. 2023 vizyonunu kendine temel bir değer olarak ele alan güçlü Türkiye, bir biri ardına attığı ciddi adımlarla gelişmenin büyümenin ve kalkınmanın bir ve beraber olma ruhu içerisinde ortaya konulduğunu tüm çevrelere bir kez daha ispat etti."

-AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Yılmaz

AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz, AK Parti'nin Türkiye'deki tüm oyunları bozduğunu bildirdi.

Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin bir millet hareketi olarak, AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ortaya çıktığını belirtti.

AK Parti'nin Türkiye'deki tüm oyunları bozduğunu aktaran Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bizde bir olduk birlik olduk Uzunköprü olarak hep beraber tüm projeleri hayata geçirdik. Yerel yönetimler tarafından hala planlaması yapılmayan, sektörel öncülüğü belirlenmeyen, vizyonu ortaya konamamış Uzunköprümüz'de, AK Parti iktidarının ortaya koyduğu projeler ve yapılar göze çarpmaktadır. Uzunköprü'nün dinamiklerini ve sinerjisini harekete geçirende Ak Parti'nin kaynak aktarımları ve yatırımlarıdır."

Kaynak: AA / Yerel

Uzunköprü Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title