Haberler

Uğur Dündar, AK Parti'yi Kılıçdaroğlu'na Şikayet Etti

Güncelleme:

Uğur Dündar konuğu olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na, Ak Parti mitinginde Ankara'da ölenler için Kur'an okutulacağı şikayetinde bulundu, ancak beklediği yanıtı alamadı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV ekrnlarında Uğur Dündar'ın gündeme dair sorularını yanıtladı.

"ANKARA'DA ÖLENLER İÇİN KUR'AN OKUNACAKMIŞ"

Uğur Dündar, Kılıçdaroğlu'nun "ibadet Allah için yapılır siyaset için yapılmaz" dediği sırada, AK Parti'nin Ankara'da hayatını kaybedenler için Bursa'da Kur'an okutma kararını Kılıçdaroğlu'na örnek olarak gösterdi.

KILIÇDAROĞLU GEÇİŞTİRDİ

Kılıçdaroğlu, Dündar'ın sözlerini "bilmiyorum, bilmiyorum" diyerek geçiştirdi ve sözlerine devam etti.

AK PARTİ CUMAYA KADAR ARA VERDİ

Cuma gününe kadar miting yapmama kararı alan AK Parti, cuma gününden sonra ilk miting olan Bursa mitinginde Ankara'da hayatını kaybedenler için Kur'an okutulacağını açıklamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Uğur Dündar Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (130)

mustafa kemal atatürk:

buraya bakin yobazlar hangi planetten geldiyseniz siz yine oraya geri dönün huzurumuzu bozmayin bizim dinimizde siyaset yok yalan yok calma cirpma baskasina kötülük etme dislama yok yobazizim iftira ve zulm yok dünyaperestlik saltanatcilik hic yok alinteriyle calisip kazanma var kardeslik var esitlik var

23
104
yanıtYanıtla
gülMobil-ANDROID:

adamın anlatmak isdedigi din siyasete alet ediliyor nerelere cekiyonuz yarabbim ya insanlar bu kadarmı cahil

29
61
yanıtYanıtla
Düriyem:

Oğlum Uğur sen ne ayaksın ne var bunda sende okut. İstersen sana incil okunsun

76
2
yanıtYanıtla
Kayserili TÜRK:

Neden hep kürtler öldürülüyor kendi kendinize sordunuz mu ? elimden HDP, ''ye oy vermekten başka destek gelmiyor keşke gelse. . .

7
60
yanıtYanıtla
Nötron:

Gerçekleri saptırdığın için elinden başka birşey gelmiyor. Neden Kürt de ölüyor, Türk de Arap ta Fars ta Laz da hepiside ölüyor. Fakat senin gibi milliyetçiler sadece toplumun bir kısmını görüp diyet kısmini görmezden geliyor. Haklı olduğun tek bir sözün var, bu ülkede seçilecek insan kalmamış. Fakat HDP en kotu seçenektir.

yanıt25
yanıt1
Yine oy için din sömürüsü:

Uğur, dine karşı değil dini tekeline alıp dini gerçeklerinden saptıran ve dini çıkarlarına alet edenlere karşı ama din tüccarlarının gerçek yüzlerini ve sahtekarlıklarını ortaya çıkardığı için insanları istedikleri gibi kandıramadıkları için Uğur''u dinsiz ilan ediyorlar ki dinlenmesin dışlansın sahtekarlıkları ortaya çıkmasın. O, katliamda ölenlere Kuran okunmasına karşı değil o, katliam kurbanlarına seçim mitinginde çıkar için kullanılmasına karşı yani camide mevlit okutmak yerine mitingde Ku

6
53
yanıtYanıtla
Doğru söyleyeni 9 Köyden kovarlar:

Yazdıklarında haklı olduğunu çıkarcılar klavyelerinde beğenmediklerini belirterek ortaya koymuşlar. Demek ki çok haklısın, teşhisin doğru, unutma bir 10. Köy var yolumuz açık hem bu dünyada hem öbür dünyada, Allah doğruların yardımcıdır.

yanıt2
yanıt2
ali:

Uğur Dündar gibi atesitler olduğu sürece CHP''nin iktidara gelmesi, AKP''yi de iktidardan düşmesi mümkün değil. Dündar, Kuran''ı kerim okutacaklarmış diye siyaset yapmaya çalışıyor , sanki büyük bir suç işliyor. Çan mı çalsalardı çok hoşuna giderdi

50
6
yanıtYanıtla
Halil:

Yürü be kardeşim cok guzel yazmışsın.ugur dündar soyandın gibi dünün dar olsun ömrün de az .yeter artık Sevimsizlik yüzüne vurmuş zaten nurun kalmamış.ne var bunda anneannede sor neden dedeme mevlut okuttuk diye uyuz tipli . Anlaşılan soyunla da ilgilenmemişşnki bu kadar cahilsin

yanıt1
yanıt0
İREM:

Uğur dündar bir ayağın cukurda öbur taraf icin iyi düşün tipinden hic nur varmı tipin dönmüş dini kötüleme

55
0
yanıtYanıtla
Tüm 130 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title