Haberler

AK Parti'nin Kumluca'dan Tek Aday Adayı Doç.dr. Ulusoy Oldu

Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi’ndeki görevinden istifa eden Doç. Dr. Kadir Ulusoy, AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı oldu.

Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi'ndeki görevinden istifa eden Doç. Dr. Kadir Ulusoy, AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı oldu.

AK Parti Antalya 25. dönem milletvekili aday adayları, Kepez ilçesinden düzenlenen toplantıda kendilerini delegelere tanıtıldı. Erdem Bayazid Kültür Merkezi'ndeki tanıtım toplantısında, Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi'ndeki görevinden istifa ederek aday adayı olan Doç.Dr. Kadir Ulusoy da bir konuşma yaptı. Kumluca'dan iktidar partisinin tek aday adayı olduğunu söyleyen Ulusoy, akademisyen olarak bilimi her zaman önemsediğini kaydetti. Bilim kadar topluma hizmet etmeninde önemli olduğunun altını çizen Ulusoy, "Kentimize ve ülkeme daha iyi hizmet verebilmek adına aday adayı oldum" dedi.

1979 yılında Kumluca'nın Dereköy'ün dünyaya geldiğini aktaran Ulusoy, "1989 yılından itibaren Aksu Öğretmen Lisesi'nde 6 yıl devlet parasız yatılı olarak, devlete verilen vergilerden elde edilen gelirlerle alınan kitap, defter, elbise ve yenilen yemeklerle, bu ülkede yaşayan her vatandaşa saygı duymak gerektiği bilincini kazanan ve bu bilinçle yaşayan bir yurttaş olarak, değerler eğitimi ve tarih eğitimi alanlarında akademik çalışmalar yaptım. Ötekileştirmeye karşı, birleştirici olmanın önemini bilen ve savunan bir akademisyen olarak, 2004 yılından itibaren devletimizin çeşitli çalışmaları ve projeleri kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı Projeleri, TÜBİTAK Projeleri, Avrupa Birliği Projeleri ve Kalkınma Ajansı Projeleri'nde görev aldım" diye konuştu.

Görevi gereği bir çok şehirde çalışma ve araştırma yapma imkanı yakaladığını dile getiren Ulusoy, şunları kaydetti:

"Birlikte daha güçlü ve daha değerli olduğumuzu idrak ettim. Rabbim nasip ederse, kardeşçe yaşayabilmek için, ülkemizin özellikle sosyal, kültürel ve eğitim politikalarında halkın sesi olabilmek için 'Ben değil, biz' ve 'Her şeyi bilen değil, insanları dinleyen' anlayışı ile 21.yüzyılın lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ve değerli teşkilat mensuplarımın bugünlere taşıdığı AK Parti'de siyaset yapmak için yola çıktım. Aday adaylarımızın hepsi birbirinden değerlidir. Bu partimizin ne kadar kıymetli kadrolara sahip olduğunu gösteriyor. Teşkilat mensuplarımızın işi kolay değil. Bizler oylarınıza talibiz." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Antalya Kumluca ulusoy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title