Haberler

AK Parti'nin Kızılcahamam Kamplarını Yaptığı Asya Termal Satıldı

Güncelleme:

Bank Asya'nın sattığı, AK Parti'nin Kızılcahamam kamplarını düzenlediği Asya Termal Tesisleri'ni Ali Yeşil aldı. Kamplarının devam etmesi için belediye başkanı AK Partiye çağrı yaptı.

Asya Termal Tesisleri'ni devralan yeni yönetim Kurulu Başkanı Kızılcahamamlı İş adamlarından Ali Yeşil otel binasında toplantı düzenledi. Toplantıya; Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Belediye meclis üyeleri, tesis ortakları ve basın mensupları katıldı. Asya Termal Tesisleri ile ilgili merak edilen konularda bilgilendirme yapan Ali Yeşil tesisin isminin Lina Termal Turizm olarak değiştirdiklerini açıkladı. Yeşil, tesise işadamlarından Ali Yeşil, Yusuf Öztürk, Mustafa Fırat, Tamer Karaalp ve Murat Özdoğan'ın ortak olduğunu duyurdu.

PERSONELDE DEĞİŞİKLİK YAPILMAYACAK

Kızılcahamam Lina Termal Turizm Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu belirten Ali Yeşil tesis için 1,5 yıl beklediklerini ve daha devir işlemlerinin tam olarak tamamlanmadığını belirterek, yönetici olarak çalışanların dışında çalışan personelde değişiklik yapılmayacağını vurguladı. Yeşil, otelin devre mülklerle birlikte 3 bin 500 yatak kapasiteye sahip olduğunu kaydederek, "Kızılcahamam'ı marka yapan bu tesisin sahibi biz değil Kızılcahamam'dır." dedi.

AK PARTİ İLE TEMAS KURULACAK

Lina Termal Tesis için düşüncelerini ve ilk etapta yapılacakları anlatan Başkan Ali Yeşil devir işlemleri tamamlandıktan sonra geniş katılımlı bir toplantı da düzenleyeceklerini ifade etti. Toplantıda söz alan Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ise, "Tesisimizin yeni ortaklarına hayırlı olmasını diliyorum." diyerek geleneksel AK Parti Kızılcahamam kamplarının kaldığı yerden Kızılcahamam'da devam etmesi için girişimlerde bulunulacağını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Kızılcahamam Ak Parti Termal Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

keziban:

RTE`nin Türk`lükle anadan babadan hiç bir alakası ve ilişkisi yoktur. Kan bağı yoktur. Ana tarafı Yahudi kökenli Gürcistanlıdır. Baba tarafından PONTUSLU Rum`dur. RTE`nin ana dili Rumca`dır. TC`ye sadece vatandaşlık bağıyla bağlıdır. Eşi Emine ERDOĞAN Siirt`li Arap soyundandır. hepsinin TC`ye sadece vatandaşlık bağı vardır. 16 nisan 2011 tarihinde GÜNEYSU(Rize`deki RUMPONTUS krallığında ismi POTAMYA idi RTE`nin ve atalarının memleketidir. ) memleketine gittiğinde kendisini RUMCA ''''''''POTAMYAY

8
6
yanıtYanıtla
Seren c:

Pislikler nerde yolsuzluk haksızlık bu isimler geçiyor ülkenin yüz Karalari

9
3
yanıtYanıtla
AH:

AKP TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ÇÖKERTİ BİR KISMI ERGENEKONCU BİR KISIM PARELER BİR KISIM PKK BİR KISIM IŞIT BİRKISIM İRTİCA HEPİSİNİ PARÇE PARÇE DAĞITIP BASKI YAPIYOR YOLSUZ LUK DEVLET ELE GEÇİRİDİ ESAD REJİMİ KURULDU

8
2
yanıtYanıtla
yildiz:

kendini buyuk sanalar onlardan daha buyuk ALLAH oldugunu tunelin sonunda goreceklerdir

6
4
yanıtYanıtla
ABD PKK AKP eleleMobil-IOS:

AKP kendi yalakacılarına vermiştir çok ucuza bunu halk öder nedense bu Türk halkı bir türlü ayaklanıp devıl demez Kemal Atatürk

4
5
yanıtYanıtla
Yilmaz kartalMobil-ANDROID:

büyük ihtimal bedavaya almışlardır. Tüm masraflarını devlete yuklemislerdir.

8
1
yanıtYanıtla
Az kaldı:

Okullarda satılacak

4
4
yanıtYanıtla
EMRE:

satılır tabi akp neyi satmadıki onun sayesinde burasıda satılır

6
2
yanıtYanıtla
mert:

odalarda bile gizli kameralar vardır orda artık bizler bile gitmiyoruz

7
1
yanıtYanıtla
Türk Mobil-ANDROID:

yakışır akp ye hizmet veriyorsa tabiki sefasini sürecek bak ülke ne güzel hale geldi fıstık gibi hersey çok güzel

0
7
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title