Haberler

Ak Parti'nin Kalesinde Numan Kurtulmuş'a Protesto Şoku

Güncelleme:

Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği'nin etkinliğine katılan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 'Papa'nın Türkiye'ye gelmesinden dolayı protesto edildi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği tarafından Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Yeni Türkiye Semineri'ne katıldı.

Kurtulmuş, konuşmasını yapmak için kürsüye çıkarken 'Mücahit Erbakan' sloganları atan grubun protestosuyla karşılaştı.

PAPA PROTESTOSU

Anadolu Gençlik Derneği üyesi oldukları belirtilen 8 kişilik grup adına sağ elini yumruk yapıp hava kaldırarak Kurtulmuş'a hitap eden kişi, "Papa Türkiye'ye gelmesin. Başbakan Yardımcımız olarak sizden ricamız, bunun engellenmesidir. Erbakan hocamızın yolu, papayı karşılama değil, papaya haddini bildirilme noktasıdır. Sizden rica ediyorum. Papa lütfen Türkiye'ye gelmesin" dedi.

SALONDAN ÇIKTILAR

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'un konuşmaya başlamasıyla salondan ayrılan grup, polis tarafından salon dışında kimlik sorgulamasından geçirilip üniversite dışına çıkartıldı.

PROTESTO HAKKINDA KONUŞMADI

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, konuşmasında öğrencilerin eylemi hakkında konuşmamayı tercih etti. 'Yeni Türkiye' sözünün boş yere söylenmediğini belirten Kurtulmuş, eski Türkiye'de başörtüsü, ifade özgürlüğü, hak ve Hürriyet özgürlükleri konularında adaletsizlikler olduğunu anımsattı. Merve Kavakçı'nın başörtülü olduğu için Meclis'te yemin ettirilmediğini hatırlatan Kurtulmuş, eski Türkiye'nin geride kaldığını kaydetti. Kurtulmuş, "Camileri ahır ve samanlık yapan Cumhuriyet Halk Partisi, Allah'a şükür bugün genel merkezinde mescit açan bir noktaya gelmiştir." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Numan kurtulmuş Ak Parti Kayseri Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (94)

Kayserili:

numan kurtulmuş önce kendi partısıne ıhanet ettı. . sonra tayyıpe söylemedığı hakaret kalmadı gıttı kol kola gırdı akp li oldu bu adam işte bu. kayserılıler olarak bu adamın arkasından gıdılmez.

70
5
yanıtYanıtla
tonik:

Türkiye uyanacak insallah gec olmaz

49
2
yanıtYanıtla
dadasmobilWeb@haberler.com:

Cemaat papayls görüşünce hristiyan yahudi ajan deyip akp görüşünce sessiz kalan münafıklar nerdesiniz...

28
19
yanıtYanıtla
DADAmobilWeb@haberler.com:

Saygısız kisiler

8
33
yanıtYanıtla
abdulkadir inci:

numan efendiyi dunya alem tanir. birzaman karsisinda oldugu kisinin simdi kulu olmus. o cizgi hep iki yuzlu cikar ci bir cizgidir

32
8
yanıtYanıtla
pestilvanlimobilWeb@haberler.com:

Hristiyanlikda.hak.dindir.once.inanca.saygi.duymasini.ogrenin

14
24
yanıtYanıtla
HALIT:

histiyanlık haktin oldugunu ıspatla . ALLAH KATINDA TEKDİN İSLAM DİNİR AC KUN OKU

yanıt1
yanıt0
sultanım aydemir:

hakdin islam dinidir cercekse göstersin gercekligini mucizelerini. tarihe bak islam herzamam kazanmıştır. . . peyganperler tarihine bak. biraz kurani kerimi araştır tarihde nelerolmuş. . . sen dinden cıktın inş. . . . töbe edersin. zavallı insanlar. fıravuna bakmazmısınız. ne hale duştü. . allahcc karşı gelenlerin akibeti neoldu. . .

yanıt1
yanıt0
KAYSERİLİ:

İŞİNİZE GELİNCE NASILDA KIVIRTIYORSUNUZ BE KARDEŞİM. PAPAYLA AYNI FOTOĞRAFTA YER ALIYOR DİYE FETULLAH GÜLENİ EN KOYU HRİSTİYAN İLAN ETMİŞTİNİZ. ŞİMDİ NE OLDU HAYIRDIR HRİSTİYANLIK HAK DİNİ OLDU BİRDEN ?

yanıt1
yanıt0
Ahmet:

Numan Kurtulmuş inançsız bir kimsedir. Eğer inançlı olsaydı Kurduğu partiyi kapatıp Akp''ye katılmazdı. Tayyip''i firavunlukla suçlayan bay kurtulmuş menfaatçı bir kimlik sahibi olduğunu ortaya koydu. Bakın hala Din istirmarcılığı yapıyor. Bu kafa öyle bir yıkıcı kafaki, Devleti yok eden bir kafadır.

34
3
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ:

İŞİNİZE GELİNCE NASILDA KIVIRTIYORSUNUZ BE KARDEŞİM. PAPAYLA AYNI FOTOĞRAFTA YER ALIYOR DİYE FETULLAH GÜLENİ EN KOYU HRİSTİYAN İLAN ETMİŞTİNİZ. ŞİMDİ NE OLDU HAYIRDIR HRİSTİYANLIK HAK DİNİ OLDU BİRDEN ?

1
0
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title