Haberler

AK Parti'nin ilçe belediye başkan adayları -

AK Parti Genel Merkezince görevine yeniden aday gösterilen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bir bütün olarak Bursa ve Osmangazi'yi geleceğe taşıyacağız" dedi.

AK Parti Genel Merkezince görevine yeniden aday gösterilen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bir bütün olarak Bursa ve Osmangazi'yi geleceğe taşıyacağız" dedi.

Dündar, partisinin İl Başkanlığında AA muhabirine yaptığı açıklamada, tekrar aday gösterildiği için mutlu olduğunu söyledi.

Genel Merkez yetkililerinin, kendisine duyduğu güveni, yeniden aday göstererek beyan ettiğini dile getiren Dündar, şöyle devam etti:

"Bu güveni boşa çıkarmamak adına daha yoğun bir mesai harcayacağız. Göreve geldiğimizden bu yana halkla iç içe, vatandaşın sorunlarını dinleyen ve bu çerçevede çözüm üreten bir yönetim anlayışı sergiledik. İnşallah bundan sonra da onların düşünceleriyle projelerimizi üreteceğiz. Çünkü sorunları onlar yaşıyor. Çözüm noktasında da vatandaşlarımızdan faydalanacağız. 2009-2014 yılları, 'temel atma dönemi'mizdi. Ciddi işler yaptık. Bu işleri de 5 yıllık sürece sığdıramadık. Daha uzun süreli hizmetler yaptık. Daha birçok temel atacağız. Sağlam temeller attık. İnşallah Osmangazi'nin geleceğini bu sağlam temeller üzerine inşa edeceğiz. Bir bütün olarak Bursa ve Osmangazi'yi geleceğe taşıyacağız."

Dündar, seçimi kazanmaları halinde gelecek dönem kentsel dönüşüme daha fazla ağırlık vereceklerini sözlerine ekledi.

- Yıldırım Belediye Başkan adayı Edebali

Partinin Yıldırım Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Edebali de Bursa'nın ikinci büyük ilçesi, nüfusunun da 3'te birine sahip olan Yıldırım'ın hem sosyal hem ekonomik hem de fiziksel sorunlarını gidermek için gece gündüz çalışacaklarını belirtti.

Seçimler öncesi hem parti teşkilatları hem de mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek acil giderilmesi gereken sorunları tespit edeceklerini aktaran Edebali, "Acil eylem planımız var. Aday adaylığımızın 3 aylık sürecinde Yıldırım için dersimizi özel bir ekiple çalıştık. Acil sorunlar için planlarımız var. İlerleyen zamanlarda projelerimizi açıklayacağız. Vatandaşın belirleyeceği yönetim anlayışı, haftanın 7 günü 24'er saat çalışan bir belediyecilik hizmetimiz olacak" değerlendirmesinde bulundu.

- Nilüfer Belediye Başkan adayı Esgin

AK Parti adına Nilüfer Belediye Başkanlığı seçimine katılacak Mustafa Esgin ise Nilüfer'i kentin gelecek yüzü olarak konumlandırdıklarını söyledi.

Bu ilçenin, 25 yıllık bir yerleşim merkezi olmasına karşı son yıllarda kentsel yoğunlaşmanın artmasıyla 500 yıllık kentlerde görülen otopark, çevre, çöp gibi sorunları bulunduğunu vurgulayan Esgin, şunları kaydetti:

"Bir yönüyle 55 bin üniversite öğrencisiyle üniversite kenti, bir yanıyla 6 milyar dolarlık ihracatıyla sanayi kenti, bir yönüyle tarım kenti, bir yönüyle de turizm potansiyele turizm kenti olan Nilüfer'in özellikleriyle dünyanın kaliteli kentlerinden biri olmasını istiyoruz. Nilüfer'de oy oranı bakımından makasın bizim lehimize gittikçe daraldığını görüyoruz. Seçimin sonuna doğru kafa kafaya gireceğiz diye düşünüyorum. Bir oyla da olsa Nilüfer seçimini alacağız. 257 bin seçmeni var Nilüfer'in ve hepsi bizim için çok kıymetli. Geçen gün Görükle'de bir site toplantısında bir ablamız bana, 'Benim oyum çok kıymetli. Değerlendirmemi yapıp oyumu ona göre vereceğim' dedi. Seçimi Zühre ablanın oyuyla almak istiyorum. O bir oy, sembolik bir şey. Çünkü o oy, kentin geleceğini değiştirecek."

Muhabir: Vedat Yücebaş

Yayınlayan: Sedat Gök

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Dündar Osmangazi Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (5)

şefikasefikagumus@windowslive.com:

dengeli beslenme

0
0
yanıtYanıtla
şefikasefikagumus@windowslive.com:

kızılay deprem oldu evimizde yıkıldı

0
0
yanıtYanıtla
şefikasefikagumus@windowslive.com:

deney gör küçük bir miktar su koyup su koyup buz luğa koyunuz. yarım saat aralıkla suyu kontrol edip deneyeny kağıdına kontrol ediniz

0
0
yanıtYanıtla
şefikasefikagumus@windowslive.com:

hanım kız gitti. nereye gitti isttaanbula `a gitti istanbul`da ne yapacak terlikbabuç alacak .düğüğünlerde şıngır mıngır mıngır şıngırmıngır giyecek

0
0
yanıtYanıtla
şefikasefikagumus@windowslive.com:

canım okulum bilgisende görgü sende saygı sende canım okulum sabahlaarı koşakoşa gelirim canım okulum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title