Haberler

AK Parti'nin Erzurum Milletvekili Adayları İlçeleri Karış Karış Geziyor…

AK Parti’nin Erzurum’daki seçim çalışmaları aralıksız devam ediyor.

AK Parti'nin Erzurum'daki seçim çalışmaları aralıksız devam ediyor. Her bir adayın farklı bir ilçeye çıkarma yaptığı AK Parti'de, Adnan Yılmaz Palandöken, Zehra Taşkesenlioğlu Pasinler, Abdurrahim Fırat Aşkale, Zafer Tarıkdaroğlu ise, Horasan'da temaslarda bulundu. AK Parti'li adaylar, 7 Haziran'da Erzurum'da bir kez daha AK iktidarın zaferini kutlayacaklarını ifade ettiler.

AK Parti Erzurum Milletvekili ve adayı Adnan Yılmaz, Palandöken ilçe merkezi ve bağlı mahalle köylerde seçim çalışması yürüttü. Esnafın ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Yılmaz, 7 Haziran seçimlerinin öneminden bahsetti. Adnan Yılmaz, Palandöken ilçesinin ismiyle müsemma bir yerleşim merkezi olduğunu belirterek, "Palandöken Erzurum'un markasıdır, gülen yüzüdür, vitrinidir. Bu ilçemizdeki sosyal-kültürel ve ekonomik yaşam standartlarını çok daha iyi şartlara inşallah hep birlikte taşıyacağız" dedi.

Beraberindeki partililerle birlikte Palandöken'in Kümbet ve Taşlıgüney mahallelerinde ev toplantılarına katılan Adnan Yılmaz, Erzurum'u geliştirmek ve kalkındırmak için herkesin AK Parti şemsiyesi altında toplanması gerektiğini kaydetti. Yılmaz, "Erzurum bizim için, AK Parti ve hükümetimiz için çok önemli. Türkiye'de kurtuluş hamleleri hep Erzurum'dan başlatılmıştır. Bu seçimlerde de, Türkiye'nin kurtuluşunu yine Erzurum'dan başlatacağız. Bunun için milletimizin ferasetine ve desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu.

ZEHRA TAŞKESENLİOĞLU, PASİNLER'DE SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTI

AK Parti'nin Erzurum'daki bayan milletvekili adayı Zehra Taşkesenlioğlu ise, seçim çalışmalarını Pasinler ilçesinde sürdürdü. Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'nun da eşlik ettiği Taşkesenlioğlu, ilçeye bağlı mahallelerde hem ev sohbetlerine katıldı, hem de esnafla ilgilendi. Bayan seçmenleriyle sadece bayanların katıldığı ev toplantılarında bir araya gelen Zehra Taşkesenlioğlu, gördüğü yakın ilgiden memnun kalırken, hem partililer, hem de vatandaşlar AK Parti'li adayı bir an olsun yalnız bırakmadılar.

Gittiği her mahallede ve katıldığı her sohbet toplantısında AK Parti hükümetlerinin Erzurum'a kazandırdığı yatırımları sıralayan Taşkesenlioğlu, "Erzurum'da sosyal ve ekonomik kalkınma sürecinin temelleri atıldı, inşasına başlandı. Erzurum, kısa sürede bir sağlık, eğitim ve turizm kenti haline geldi. Bu süreç devam etmeli, bunun için de 7 Haziran'da bir kez daha milletimizin yetkisini almamız gerekiyor" diye konuştu.

ABDURRAHİM FIRAT: "AŞKALE ERZURUM'UN VİTRİNİ"

AK Parti'nin diğer milletvekili adayı Abdurrahim Fırat, Aşkale'de seçmenlerle bir araya geldi. Partisinin ilçe teşkilatında partililerle sohbet eden Fırat, daha sonra ilçe merkezindeki esnafı ziyaret etti, görüş alışverişinde bulundu. Aşkale'nin Erzurum'un giriş kapısı olduğunu dile getiren Fırat, "Yerel hizmetler bakımından da eşi görülmemiş bir dönemi yaşayan ilçemize, AK Parti hükümetlerince sayısız yatırım kazandırıldı. İlçemiz, özellikle kültür ve eğitim alanında deyim yerindeyse büyük sıçrama yaptı. Bu atılımların devamlı kesinlikle gelecek" diye konuştu.

Diğer ilçelerde olduğu gibi, Aşkale'de de vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Abdurrahim Fırat, Erzurum'un artık bir dünya kenti haline geldiğini anlatarak, "Erzurum'un ismini bundan 10 yıl önce kim biliyordu? Fakat şimdi Erzurum, AK Parti hükümetleri sayesinde adını dünya turizm literatürüne yazdırmış durumda. Erzurum ilerleyen dönemlerde Allah'ın izniyle Türkiye'nin Davos'u olacak" ifadelerini kullandı.

ZAFER TARIKDAROĞLU: HORASAN YENİDEN CANA GELDİ

AK Parti'nin Türkiye'deki en genç milletvekili adayı olan Zafer Tarıkdaroğlu ise, seçim temaslarına Horasan'da devam etti. İlçe merkezi başta olmak üzere bağlı mahalle köylerin neredeyse tamamını gezen Tarıkdaroğlu, vatandaşlardan gördüğü ilgiden hayli mutlu oldu.

Horasan'ın, Erzurum'un en eski yerleşim merkezlerinden birisi olduğunu ve en önemlisinin de, Erzurum'un ticaret merkezi niteliğine sahip olduğunu anlatan Tarıkdaroğu, " Horasan, geçmişte Erzurum ticaretinin kalbinin attığı bir merkez durumundaydı. AK Parti iktidarlarından önce maalesef ilçede büyük bir sosyo-ekonomik gerileme ve kan kaybı yaşanıyordu. Ama hükümetlerimiz sayesinde Horasan ilçemiz eski parlak dönemlerine yeniden kavuşmaya başladı. Horasan'ı Erzurum için yeniden bir ticaret merkezi haline getirmek için örnek çalışmalarımız olacak. Kaldı ki; Erzurum'un bütün ilçelerine kazandırılan yatırımlar, bundan sonraki süreçte yapılacak olan yatırımların bir teminatı durumundadır" diye konuştu.

7 Haziran seçimlerinde en büyük desteği Horasan'dan almayı ümit ettiklerini kaydeden Zafer Tarıkdaroğlu, "Horasanlı hemşehrilerimiz, inanıyoruz ki, kararlarını yine Erzurum'un ve Türkiye'nin istikrarından yana verecekler" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zehra Taşkesenlioğlu Ak Parti Horasan Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title