Haberler

AK Parti'nin Ergene'de Seçim Bürosu Açıldı

Ak Parti'nin Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde seçim bürosu açılışı yapıldı.

Ak Parti'nin Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde seçim bürosu açılışı yapıldı. 30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Ergene Belediye Başkanlığına Ak Parti'den aday olan Hüseyin Bulut seçim çalışmalarını açılışı yapılan bürodan yürütecek.

Ergene ilçesi Sağlık Mahallesi Edirne Caddesi üzerinde kurulan Ak Parti seçim bürosu törenle açıldı. Açılış törenine Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Ak Parti Ergene İlçe Başkanı İbrahim Özcan ve yönetim kurulu üyeleri, Ergene Belediye Başkan Adayı Hüseyin Bulut, partililer, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

Hava şartlarının olumsuz olması nedeni ile temsili açılış kurdelesinin bina içinde kesildiği açılış törenine vatandaşlar ve partililer büyük ilgi gösterdiği gözlendi. 1994 yılında göreve geldiği Marmaracık beldesinde 20 yıl vatandaşa hizmet ettiğini kaydeden Marmaracık Belde Belediye Başkanı Hüseyin Bulut, "Belde Belediye başkanlığı hizmetlerimden sonra şimdi de Ergene ilçe belediye başkanlığı için aday adayı oldum. Geçtiğimiz akşam Ergene ilçe belediye başkanlığına adayı olduğum partim tarafından tebliğ edildi. Bu hususta mutluyum, gururluyum. Sizlerin de desteği ve partimizin yüksek kararı ile bu göre bana nasip oldu" dedi.

Bulut "Bu süreçte biz 7 kişi aday adayı olduk. Birbirinden değerli 7 aday adayı arkadaşımla yaptığımız çalışmalarda sevgi saygı çerçevesinde çok güzel bir çalışma yürüttük. Ben buradan kendilerine çok teşekkür ediyorum şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu. Marmaracık Beldesi'nde modern, çağdaş çalışmalar yaptıklarını kaydeden Bulut, "Biz bundan sonra yeni kurulan çiçeği burnundaki Ergene ilçemizi Trakya'da, Türkiye'de örnek bir bir ilçe yapacağız, çalışmalarımız bu şekilde sürdüreceğiz. Ergene'de çalışmalar nasıl başlarsa öyle devam eder" ifadelerini kaydetti.

Ergene ilçesinde imar planlamasında sıkıntılar yaşandığını kaydeden Bulut "Ergene ilçesinde imar sorunları var burada alt yapı sorunları var. Buradaki sorunları biliyoruz çözümlerini de biliyoruz. Şimdi önümüzdeki günlerde projelerimi açıklayacağız. Kafamızda çok güzel hayallerimiz var. Burada yaşanabilir çağdaş bir ilçe oluşturmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Ergene ilçesinde ilk günden bu yana çok büyük heyecan olduğunu kaydeden İl Başkanı Ahmet Kambur "Ergene'yi ve Ergene'lileri tebrik ediyorum, çok muhteşem bir açılış yapılıyor. Aday adaylığı sürecinden bu yana 7 aday adayı kardeşimiz arkadaşımız sahada iyi çalışma yaptılar. Tabi gönül isterdi ki hepsini birden aday yapalım, ama genel merkezimiz inceleme yapıyor ve onun sonunda da bir tane aday yapma imkanımız var. Başka bir şansımız da yok" dedi.

Temsili kurdele kesim töreni sonrasında partililere ve vatandaşlara pilav ve ayran ikram edildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Bulut Ahmet Kambur Tekirdağ Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title