Haberler

AK Parti'nin Danışma Toplantıları Sürüyor

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığının danışma toplantıları sürüyor.

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığının danışma toplantıları sürüyor.

Ezine, Yenice, Biga, Ayvacık ve Gökçeada'da gerçekleştirilen teşkilat toplantılarına ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe koordinatörleri, belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra mahalle ve köy temsilcileri katıldı.

AK Parti Çanakkale İl Teşkilat Başkanı Ali Osman Yıldız başkanlığında gerçekleştirilen toplantılarda ilçe, belde ve köylerde yapılan çalışmalar gözden geçirilerek ve son 1 ayda gerçekleştirilen hizmetler ve yapılması gereken çalışmalar ele alındı.

Yıldız, toplantılarda birlik ve beraberlik içinde çalışılmasının ilçe ve köylerdeki hizmetin daha hızlı gerçekleşeceğini belirterek, "Türkiye'nin gündeminden düşmeyen terör olayları, koalisyon ve erken seçim süreci bu toplantılarda ele alındı. AK Parti kurulduğu günden beri 'halka hizmetin hakka hizmet olduğu' bilinciyle hareket eden ve bu milletin hizmetkarı olan bir partidir. Böyle olmaya da devam edecektir" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Çanakkale Ak Parti Yenice Ezine Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title