Haberler

AK Parti'nin Batman Mitingi

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 115 bin araçtan sadece 471'inin makam aracı olduğunu belirterek, "Yani bütçenin yüz binde 6'sı bile etmiyor.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 115 bin araçtan sadece 471'inin makam aracı olduğunu belirterek, "Yani bütçenin yüz binde 6'sı bile etmiyor. Ben bunu çok küçük, cüzi demek için 'çerez' dedim. Bunların vizyonu, programı olmadığı için buna sarılmış, meydanlarda bunu konuşuyorlar. Bunların ne bir vizyonu, ne bir programı var. Bunlar sadece hamaset edebiyatı yapıyorlar. Bunlar sadece yakmayı, yıkmayı, bozmayı biliyorlar" dedi.

Şimşek, AK Parti'nin Adliye Caddesi'ndeki Batman mitinginde, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'dan önce kürsüye çıkarak alandakilere hitap etti.

Vatandaşlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Şimşek, alandakileri Kürtçe de selamladı.

Türkiye'nin ve Çözüm Süreci'nin geleceği açısından önemli bir seçime doğru gidildiğini belirten Şimşek, "Kutlu yürüyüşümüzün devamı için, Çözüm Süreci'nin başarısı için ülkemizin birliği, beraberliği ve kardeşliği için bizim bu seçimlerde mutlaka ve mutlaka sandığa gitmemiz lazım" diye konuştu.

"MHP ile HDP birlikte Çözüm Süreci'ni ileriye taşıyabilir mi" diye soran ve alandakilerden "Hayır" yanıtını alan Bakan Şimşek, " Türkiye'de iş, AŞ üretimi, huzur, kardeşlik için muhalefetin bir çözümü, programı, vizyonu var mı? Bunlar AK Parti karşıtlığında birleşmişler, Türkiye'nin istikrarını bozmak istiyorlar. Allah'ın izniyle Batman 7 Haziran'da çok güçlü bir şekilde bir mesaj gönderecek. Türkiye'nin istikrarının teminatı AK Parti'dir. Çözüm Süreci'nin teminatı AK Parti'dir" ifadesini kullandı.

AK Parti'nin çözüm ve eser siyaseti anlamına geldiğini bildiren Şimşek, şunları kaydetti:

"Batman'da başkaları 6-7 Ekim'de yıktılar, Batman'da ne hizmet var ne taş taş üzerine koydular. Muhalefete de bakarsanız, bunlar popülizm dışında hiçbir şey bilmiyorlar. Bakın, bütün sermayeleri araç vesaire konusunda yaptıkları bir edebiyat var. Sadece şunu söyleyeyim, Türkiye'de 115 bin aracın sadece 471 tanesi makam aracı. Yani bütçenin yüz binde 6'sı bile etmiyor. Ben bunu çok küçük, çok cüzi demek için 'çerez' dedim. Bunların vizyonu, programı olmadığı için buna sarılmış, meydanlarda bunu konuşuyorlar. Bunların ne bir vizyonu, ne bir programı var. Bunlar sadece hamaset edebiyatı yapıyorlar. Bunlar sadece yakmayı, yıkmayı, bozmayı biliyorlar. Onun için boşuna demiyoruz, 'Onlar konuşur AK Parti yapar'. AK Parti çözüm üretir onlar istismar yaparlar. Batıda MHP, Kürt meselesini istismar ediyor, doğuda, güneydoğuda HDP istismar ediyor. Gelin bu seçimde sandıklara gidelim, güçlü bir şekilde istikrara sahip çıkalım. AK Parti'nin, milletin bu kutlu yürüyüşüne sahip çıkalım."

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Şimşek Ak Parti Türkiye Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title