Haberler

AK Parti'nin Kütahya Adaylarını Bakan Zeybekci Tanıttı

Güncelleme:

Kütahya'nın AK Partili il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tanıttı.

Kütahya'nın AK Parti'li il, ilçe ve belde belediye başkanları Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tarafından tanıtıldı.

Yeni Belediye Kültür Sarayı'nda düzenlenen törende konuşan AK Parti Kütahya İl Başkanı İshak Gazel, yerel seçimlerde Kütahya merkez, 12 ilçe 14 beldeyi alacaklarını ifade etti.

AK Parti Kütahya Milletvekilleri adına konuşan Soner Aksoy da, seçim sürecinde il, ilçe ve beldelerde çalmadık kapı, sıkılmadık el kalmaması gerekiğini dile getirdi.

Seçimlerde tüm adayları başarılar dileyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 17 Aralık operasyonuyla çarpıcı tesbitlerde bulundu. Zeybekci, "15 dakika sonra mahkeme karar verdi. Mahkemenin verdiği kararda şu an Türkiye'nin dünyada 35 milyar dolar müteahhitlik hizmeti alan şirketleri var. Toplamda 260 milyar dolar sürdürülen projeler var, Türk müteahhitleri tarafından. Türk müteahhitleri, verdikleri hizmetlere göre dünyada 3. sırada. Birinci olmak gibi bir hedefimiz var. Mahkeme, Türkiye'nin önde gelen ve dünyanın sayılı şirket ve şahıslarının mal varlıklarının dondurulmasına karar verdi 15 dakikada. Bu şirketlerimizi sıraladığımızda, geçen yıl mayıs ayındaki Gezi Parkı olayları sırasında Başbakan Yardımcımıza verilen listenin birebir aynısı. O şirketlerimizin dünyadaki itibarına, dünyadaki finans anlamındaki imkan ve kaynaklarına yapılabilecek en büyük sabotajdı. Bütün bunlara rağmen bu millet, bu devlet artık eski ülke değil" diye konuştu.

Daha sonra belde ve ilçe belediye başkanları kürsüye çağrılarak, özgeçmişleri okundu. Son olarak AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu youn alkış ve tezahüratlar eşliğinde sahneye çıktı.

Bakan Zeybekci, adayların tek tek elini sıkarak başarılar diledi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İshak Gazel Ak Parti Türkiye Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title