Haberler

AK Parti'nin 8 Belediye Meclis Üyesi Dbp'ye Geçti

Bulanık ilçesinde, AK Partili 8 belediye meclis üyesi partilerinden istifa ederek, Demokratik Bölgeler Partisine (DBP) geçti.

Bulanık ilçesinde, AK Partili 8 belediye meclis üyesi partilerinden istifa ederek, Demokratik Bölgeler Partisine (DBP) geçti.

Bulanık Belediye meclis üyeleri Sırrı Karabalık, Mülazım Bostancı, Rüstemgedik Belde Belediye Meclis Üyeleri Nuhbek Hamarat, Burhan İba, Mehmet Erat, Ahmet Zencir, Erentepe Belde Belediye Meclis Üyeleri Becet Kesik ve Metin Özkan, AK Parti'den istifa ederek, düzenlenen törenle DBP'ye katıldı.

DBP'ye geçen meclis üyeleri adına konuşan Sırrı Karabalık, şöyle konuştu:

"Bizler bu çatının altına doğru, ilkeli barışçıl, bölgeye ve Kürt sorununa barış ve refah getirecek bir siyasi koşul olduğunu düşünerek girdik. Şahsi hiçbir menfaat gözetmeden elimizi taşın altına soktuk. Barış ve huzur beklerken elimizin taşın altında ezildiğini fark ettik. Bu nedenle AK Parti'den istifa etme kararı aldık. Aldığımız kararda hiç kimsenin bir baskısı olmadığını ve kendi hür irademizle geçiş yaptığımızı beyan ediyoruz. Girdiğimiz bu yeni yolda halkımız ve bölgemiz için çalışacağımızı bilmenizi isteriz."

DBP Bulanık İlçe Başkanı Zeynep Topçu ise barajın seçimlerde kendilerine engel olmadığını ifade etti.

Ardından DBP'ye geçen belediye meclis üyelerine parti rozetleri takıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Rüstemgedik Ak Parti Bulanık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title