Haberler

AK Parti'nin 16. Kuruluş Yıl Dönümü

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çalışkan, mesajında, AK Parti'nin, siyasi ve ekonomik sıkıntılarla yoğun bir şekilde uğraştığı dönemde Türkiye'de bir güneş gibi doğduğunu belirtti.

AK Parti'nin, sahip olduğu kadrolarla 16 yıla birçok hizmeti sığdırıp milletin desteğiyle Türkiye'de yeni ufuklar açtığını ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"AK Parti, Türkiyemizin birçok alanda yaşadığı temel sorunları yok etme kararlığı ile yola çıkarak, demokratikleşme, hukuk devleti ilkesinin yerleşmesi, ekonomik büyüme, sivilleşme ve özgürlükler anlamında ciddi reformlar gerçekleştirmiştir. İnsan odaklı hizmet anlayışı içerisinde ülkemizin her köşesinin büyük bir bayındırlık hizmetleri ile tanışması yeni bir belediyecilik ve yerel yönetimler anlayışının getirilmesi şehirlerimizin kötü görüntülerinden kurtularak yaşanılabilir modern kentler haline getirilmesi gibi hizmetler başarı ile hayata geçirilmiştir. AK Parti ülke sevdasını, vatan aşkını en üst seviyede hissedenlerin partisi olarak kuruluştan bugüne kadar hizmet siyasetinin merkezi olmuş ve bu sayede milletin gönlünde apayrı bir yer bulmuştur."

Kaynak: AA / Güncel

Özgür Ertuğrul Ak Parti Ak Parti Karaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title