Haberler

AK Parti'nin 15. Kuruluş Yıl Dönümü

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti'nin 15. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Ak Parti'nin 15. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Polat, mesajında, AK Partinin kurulduğu günden bugüne milletin refah, huzur ve mutluluğu için hizmet ettiğini ve bu çalışmaları milletin her defasında taçlandırdığını, millete minnettar olduklarını belirtti.

Ak Parti'nin 15 yıldır, sadece Türkiye'nin değil, dünyanın umudu, güvenin, yeniliğin, gelişmenin adresi olduğunu ifade eden Polat, şöyle devam etti:

"İnsanlık onurunu, hukuku ve adaleti esas alan duruşuyla Türkiye'nin değişimine damga vurdu. Bütün engelleri milletimizin iradesiyle aştığı gibi yine milletimizin desteğiyle, ülkemize büyük başarılar yaşattı. Belki Türkiye siyaset tarihi açısından baktığımızda, AK Parti genç ve yeni bir parti. Ancak bütün zamanları aşan ve köklü geleneğimizden ilham alan bir deneyim ve güce sahiptir. 15. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, partimiz ve ülkemiz için emek harcayan, sorumluluk üstlenen başta Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm emeği geçenlere saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Değerli kardeşlerime bir kere daha teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Allah'ın izni, yardımı, milletimizin duası ve desteği ile AK Parti, daha nice yıllar milletimize, ülkemize başarıyla hizmet edecek."

Kaynak: AA / Güncel

Uğur Polat Yeşilyurt AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title