Haberler

AK Parti Nilüfer Teşkilatı Huzurevinde Yaşayan Anneleri Unutmadı

Ak Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı, 8 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla Ali Osman Sönmez Huzur Evi'nde yaşayan annelerle Gölyazı'da keyifli bir gün geçirdi.

Ak Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, huzurevinde çocuklarından uzak yaşayan annelerin 8 Mayıs Anneler Günü'nü yalnız geçirmemeleri için seferber oldu. Huzurevinden araçlarla alınan 45 anne, güne Gölyazı'nın eşsiz manzarasında kahvaltıyla başladı. Kahvaltının ardından sandallarla Gölyazı'yı gezen huzurlu annelerin neşesi, etkinliği düzenleyen partilileri son derece mutlu etti.

Anneler Günü'nün kendileri açısından önemli bir gün olduğunu dile getiren AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, "Başta şehit annelerimiz olmak üzere bütün annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum. Anne sevgisi tabii ki bir günle ifade edilemez. Cennetin, ayakları altında olan annelerimizi bir gün değil her gün hatırlamamız gerektiğini iyi biliyoruz. Evlat hasreti çeken annelerin evladı olduğumuzu hissettirmek için buradayız. Annelerimizin yüzünü bugün bir nebze de olsa güldürebildiysek en büyük faydayı sağlamışız demektir. Gölyazı'ya ilk defa gelen ve ilk defa sandala binen annelerin neşesi içimizi ısıttı. Allah hiçbir evladı anasız, hiçbir anayı da evlatsız bırakmasın" dedi.

Çolak ve teşkilat üyeleri, misafir ettikleri annelere baş harflerinin işlendiği özel havlular hediye etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Osman Sönmez Anneler Günü AK Parti Gölyazı Yerel Haberler

title