Haberler

AK Parti Myk'da Devir Teslim Töreni

64. Hükümet'te Maliye Bakanlığına getirilen Naci Ağbal, AK Parti Ekonomi İşleri Genel Başkan Yardımcılığı görevini, eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'e devretti.

64. Hükümet'te Maliye Bakanlığına getirilen Naci Ağbal, AK Parti Ekonomi İşleri Genel Başkan Yardımcılığı görevini, eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'e devretti.

Parti binasında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Ağbal, Eker'e yeni görevinde başarılar diledi.

"Ekonomi İşleri Genel Başkan Yardımcılığı, önümüzdeki dönemde aktif şekilde, hem parti politikalarının belirlenmesi hem de hükümetle olan ilişkilerin yürütülmesinde çok ehemmiyetli noktada" diyen Ağbal, bu devir teslimin hem AK Parti hem de ülke açısından hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Mehdi Eker de Ağbal'ın Maliye Bakanı olmasının ardından, Ekonomi İşleri Genel Başkan Yardımcılığı görevinin dün akşam kendisine tevdi edildiğini hatırlattı.

Ekonominin hem ülke hem de parti politikaları içinde çok önemli bir yer tuttuğunu dile getiren Eker, partinin politikalarının bu alana yansıması ve Türkiye'nin ekonomik kalkınmasının sağlanmasının önemini vurguladı.

Toplumsal beklentilerin karşılanması, yeni yatırımların yapılması ve ekonomik büyümenin elde edilmesinin, hükümetle parti arasındaki koordinasyonla mümkün olabileceğine işaret eden Eker, "Partimizin Ekonomi İşleri Genel Başkan Yardımcılığı bugüne kadar önemli görevler icra etmiştir. Bugün de Naci Bey'den bu görevi ben devralıyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de partimizin millete hizmet yolunda ürettiği projelerde ve bu projelerin hayata geçirilmesinde beraber çalışacağız" diye konuştu.

Eker, hizmetleri için Ağbal'a teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Merkez Yürütme Kurulu Mehmet Mehdi Eker Naci Ağbal Ak Parti Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title