Haberler

AK Parti Muğla Milletvekili Öztürk Milas'ta

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, TBMM'deki yemin töreninin ardından Milas ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, TBMM'deki yemin töreninin ardından Milas ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Partisinin Milas İlçe Teşkilatında vatandaşlarla bir araya gelen Öztürk, burada yaptığı açıklamada, halk günü sistemiyle iki haftada bir ilçede olmayı planladığını söyledi. Vatandaşların sorunlarını Ankara'ya gitmelerine gerek kalmadan yerinde çözümlemeye çalışacaklarına değinen Öztürk, "İnsanları Ankara'ya getirerek değil, burada Milas'ta tüm sorunları çözeceğiz. Halk günlerinde vatandaşın ve Milas'ın tüm problemlerini burada Milas AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanlığında Ankara'ya gitmeye gerek kalmadan halledeceğiz" dedi.

Milas'ın en iyi hizmeti alması için ellerinden geleni yapmaya gayret edeceklerini bildiren Öztürk, "Artık sizin Ankara'da bir milletvekiliniz değil, arkadaşınız ve kardeşiniz var. 1 Kasım gününün bitmesiyle aslında seçim yeniden başladı. Biz ayrım yapmadan, Muğla'nın Milas'ın her yerine bize gelemeyen kişilere de hizmet götüreceğiz. Biz bu şekilde farkındalığımızı ortaya koyacağız" diye konuştu.

Öztürk, önemli olanın seçime birkaç ay kala oy istemek için hizmet üretmek olmadığını, asıl görevde bulunulan zamanda hizmet üretmenin önemli olduğuna değinerek, "15 günde bir Milas'ta halk günü düzenleyerek, Milas'ın derdiyle dertleneceğiz. Milas'a biliyorsunuz 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ihalesi 17 Kasım'da yapıldı. Milas'a OSM yakın zamanda kazandırılacak" dedi.

Öztürk, Milas'takinin tamamlanmasıyla Muğla merkezi ve Yatağan ilçesi arasına ikinci bir OSB kurulmasının planlandığını bildirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Nihat Öztürk Ak Parti Muğla Milas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title