Haberler

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk Açıklaması

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, "Muğla'da yaşayan 900 bin vatandaşımıza hizmet etmek için milletvekili seçildim. TBMM'deki odam tüm vatandaşlarımıza ve fedakar teşkilat mensuplarımıza açık" dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, "Muğla'da yaşayan 900 bin vatandaşımıza hizmet etmek için milletvekili seçildim. TBMM'deki odam tüm vatandaşlarımıza ve fedakar teşkilat mensuplarımıza açık" dedi.

AK Parti Menteşe İlçe Teşkilatı'nca düzenlenen Danışma Kurulu toplantısına katılan Öztürk, seçimlerdeki çalışmaları nedeniyle teşkilat mensuplarına başarı belgesi ve plaket verdi.

Öztürk, burada yaptığı konuşmada, partililere seçim süresince yaptıkları çalışma için teşekkür etti.

Bundan sonra da kent için çalışacaklarını belirten Öztürk, "Muğla'da yaşayan 900 bin vatandaşımıza hizmet etmek için milletvekili seçildim. TBMM'deki odam tüm vatandaşlarımıza ve fedakar teşkilat mensuplarımıza açık. Millete hizmet için kapımızda, gönlümüzde Muğlalı hemşerilerime her zaman açık" diye konuştu.

Öztürk, Muğla'da siyaset yapmaktan gurur duyduğuna vurgu yaparak, şunları söyledi:

"Emin olun bundan sonra da böyle olacak. Muğla Milletvekili olacağım. Sayın Başbakanımız 'Türkiye Milletvekili olacaksınız. Sizler bölgecilik yapmayacaksınız Türkiye için çalışacaksınız' dedi. Evet, ben ülkemi seviyorum, milletimi seviyorum ülkemin her bir ferdi için mücadele edeceğim. Ama ben Muğla milletvekiliyim zamanımın çoğunu fırsat buldukça değil, fırsat ayırarak, fırsat yaratarak Ankara'da durarak değil her fırsatta Muğla'ya gelerek değerlendireceğim."

Kaynak: AA / Yerel

Nihat Öztürk Ak Parti Menteşe Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title