Haberler

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Özer'den Bodrum'a Ziyaret

Ak Parti Bodrum ilçe teşkilatı ve Ak Parti Muğla Milletvekili 1’ci sıra adayı Hasan Özer Bodrum’daki kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

Ak Parti Bodrum ilçe teşkilatı ve Ak Parti Muğla Milletvekili 1'ci sıra adayı Hasan Özer Bodrum'daki kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

Son 1 aydır Bodrum'da Cadde Sokak gezerek seçim çalışması yapan Bodrum İlçe Teşkilatı oy oranını yüzde 30'a çıkarmayı hedefliyor. Seçim süreci boyunca hızlı bir çalışma ile ilçede adından sıkça söz ettiren Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp Milletvekili adayları ile Bodrum'daki kurum ve kuruluşları gezdi. İl olarak Kaymakalığı ziyaret eden İlçe Başkanı Demiralp, Muğla Milletvekili 1'ci sıra adayı Hasan Özyer, eski Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk ve İlçe yönetim kurulu Kaymakam Mehmet Gödekmerdan'ı ziyaret etti. Daha sonra Ticaret Odası, Esnaf Odası, İtfaiye müdürlüğü, Pazar yerini ve Barlar sokağındaki esnaflarla buluştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Özer Ak Parti Bodrum Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title