Haberler

AK Parti Mudanya'nın Yeni Başkanı Dr. Murat Ünal

Erdal Kaya’nın istifası üzerine AK Parti Mudanya İlçe Başkanlığı’na eski Bursa Tabip Odası Başkanı Dr. Murat Ünal getirildi.

Erdal Kaya'nın istifası üzerine AK Parti Mudanya İlçe Başkanlığı'na eski Bursa Tabip Odası Başkanı Dr. Murat Ünal getirildi.

AK Parti Mudanya ilçe teşkilatında bir süredir merakla beklenen yeni başkan kim olacak sorusu bugün netlik kazandı. Yaklaşık 2 yıldır ilçe başkanı olarak görev yapan Erdal Kaya'nın geçtiğimiz hafta il başkanlığına verdiği istifa dilekçesi ile görevden ayrılması sonucu ilçe yönetimi de görevden alınmıştı. Teşkilat içinde yapılan istişareler sonucu bu göreve aynı zamanda Mudanyalı olan AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Murat Ünal getirildi. Ünal, kararın ilçe teşkilatına, Mudanya'ya ve Bursa'ya hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

AK Parti'nin bu milletin, bu ülkenin gelişimine, demokratikleşmesine ve kalkınmasına katkı koyan bir dava hareketi olduğunu söyleyen Ünal, "Bu hareketi sadece bir siyasi parti ve ya iktidar partisi olarak görmek artık son derece yanlıştır. Ben bu davaya baş koyan, inanan milyonlardan biriyim. Bugün bana tevdi edilen görev en kutsal görevlerdendir. Emanet başımın tacıdır, hedefimiz genelde olduğu gibi yerelde de güzel Mudanya'mızı, Bursa'mızın incisi ilçemizi hizmet kervanıyla buluşturmaktır" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Murat Ünal AK Parti Mudanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title