Haberler

AK Parti Mucur Teşkilatı Görevden Alındı

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, Mucur İlçe Başkanı Burak Öztürk ve yönetiminin genel merkez kararıyla görevden alındığını bildirdi.

Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, Mucur İlçe Başkanı Burak Öztürk ve yönetiminin genel merkez kararıyla görevden alındığını bildirdi.

Başkan Kendirli, yaptığı yazılı açıklamada, görevden almanın AK Parti Genel Merkezi'nin teşkilatlarda yeniden yapılanma amacıyla yaptığı çalışma kapsamında gerçekleştirildiğini ifade etti.

AK Parti ve Mucur ilçesine yaptıkları katkılardan dolayı Mucur İlçe Başkanı Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Kendirli, şunları kaydetti:

"Genel Merkezimizin teşkilatlarda yeniden yapılanma süreci kapsamında, AK Parti Mucur İlçe Başkanı ile birlikte ilçe yönetimi görevlerinden alınmıştır. Mucur İlçe Başkanı Burak Öztürk ile çok zor dönemlerde il teşkilatıyla birlikte vatan ve millet sevgisi aşkıyla çalıştık. Mücadelemizin hedefine milletimizin yüce değerlerini yükseltmeyi koyduk. Kadim medeniyetimizin yeniden inşa ve ihyası için uğraştık. Hz. Peygamberimizin 'İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanınızdır' Hadis-i Şerifini başımıza sertaç ettik. Şeyh Edebali'nin 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturu şahsım ve yönetimimin temel anlayışı olmuştur. Görev süremiz içerisinde çok kritik iki genel seçim atlattık. Kendisi ile başarılı çalışmalarımız oldu. Avukat Burak Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine, partimize ve Mucur ilçemize yapmış oldukları değerli hizmetlerinde dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kendirli Kırşehir AK Parti Mucur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title