Haberler

AK Parti Mkyk Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Aydınlığolu: "Kocaseyit'in Torunlarıyız"

AK Parti Edremit İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Edremit Saruhan Otel’de gerçekleştirildi.

Ak Parti Edremit İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Edremit Saruhan Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıya katılan MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, terör olayları başta olmak üzere gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İlçe Danışma Kurulu Toplantısına, Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, İlçe Başkanı Metin Örkçü, AK Parti Edremit İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Edremit Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri, İl koordinatörü Akın Emiroğlu, Kadın Kolları Başkanı İlknur Altıntaş ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Şentürk ve yönetim kurulu üyeleri ve Mahalle Temsilcileri katıldı.

AK Parti Yönetim Kurulu üyesi ve Başkan Yardımcısı Ayşe Kayalı'nın sunumunu yaptığı etkinlikte ilk olarak kürsüye gelen Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, "AK Parti milletimizden aldığı iradeyi sonuna kadar hakkıyla korumaya devam edecektir. Terör destekçileri ve terör odakları AK Parti'ye diz çöktüremeyecektir. Bizler Çanakkale Savaşı'nda 215 kiloluk top mermisini tek başına sırtlayarak, koskoca bir milletin kaderini değiştiren Kocaseyit'in torunlarıyız. AK Parti olarak bugün devletimize saldıran güçlere karşı el ele, gönül gönüle vererek, bu manevi bilinç ve güçle ülkemizin milli birlik ve bütünlüğü için mücadelemiz sürecek. Siz AK Parti'ye gönül vermiş değerli dava arkadaşlarım, çalışmalarınıza ilk günkü heyecanla devam etmenizi ve 2019'da Edremit'i AK Parti'li yönetime kazandırmanızı diliyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, yolumuz açık olsun" dedi.

Aydınlıoğlu'nun büyük alkış alan konuşmasının ardından konuşan AK Parti Edremit İlçe Başkanı Metin Örkçü ise "Yönetim Kurulumuz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve diğer partili üyelerimizle göreve geldiğimiz ilk günden itibaren aynı şevk ve heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz 2019'da Edremit'i AK Parti'li yönetime kavuşturmaktır. Bugün karşılıklı sorunları görüşmek ve istişarede bulunmak için buradayız. Bizlere iletmek istediğiniz her türlü soru ve önerilerinizi bekliyoruz. AK Parti olarak sizlerle el ele vererek daha ileriye gideceğiz" ifadelerini kaydetti.

Konuşmaların ardından katılımcıların şikayet, istek ve önerileri dinlendi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edremit Belediyesi Ali Aydınlıoğlu Balıkesir AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title