Haberler

AK Parti Mkyk Üyesi Gedikli Açıklaması

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Bülent Gedikli, bazı kesimlerin "Keşke Türkiye'de de bir sol parti iktidara gelse" dediğini belirterek, "Yunanistan'ın son hali ortada.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Bülent Gedikli, bazı  kesimlerin "Keşke Türkiye'de de bir sol parti iktidara gelse" dediğini belirterek, " Yunanistan'ın son hali ortada. Bakın kasalar bomboş, ülke iflas etmiş, insanlar banka kuyruklarında paralarını çekmek için bekliyorlar" dedi.

Niğde Belediyesince Kent Meydanı'nda düzenlenen iftar programında konuşan Gedikli, 13 yıllık iktidarları boyunca millete, hizmet etmeyi görev bildiklerini, yanlışları, eksikleri düzeltmek için gerekeni yaptıklarını söyledi.

İslam coğrafyasındaki çatışmalara değinen Gedikli, Müslümanların ırkları, mezhepleri bahane edilerek birbirine düşürüldüğünü belirtti. Gedikli, "Bunları faiz lobileri, finans lobileri ve işte bunların temsil ettiği üst akıl yapıyor. Bu üst aklın medyası var, bu üst aklın iş adamları var, bu üst aklın siyasal araçları var, içeride ve dışarıda. İslam coğrafyasında yaşadıklarımızın arkasında bunlar var" ifadelerini kullandı.

-"Siz de böyle bir Türkiye mi istiyordunuz"

Gedikli, Yunanistan'da sol parti olan SYRIZA'nın iktidara gelmesinden Türkiye'de bazı kesimlerin mutluluk duyduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Keşke bizde de öyle olsa, keşke Türkiye'de bir sol parti iktidara gelse dediler. Peki sonra ne oldu? Yunanistan'ın son hali ortada. Bakın kasalar bomboş, ülke iflas etmiş, insanlar banka kuyruklarında paralarını çekmek için bekliyorlar. 60 avrodan fazlada ödeme yapılmıyor, biliyor musunuz? Oradaki krizi kaos ortamını görüyorsunuz. Bunlara sormak lazım siz de böyle bir Türkiye mi istiyordunuz?"

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Bülent Gedikli Yunanistan Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title