Haberler

AK Parti Mitinginden Detaylar

Miting alanında güvenlik önlemi- Miting alanından genel görüntü- Uğur Işılak konseri- Arama noktasından vatandaşların geçişi- Çatıdaki özel hareket polisleri- Başbakan Davutoğlu'nun miting alanına gelmesi- Miting alanı üzerinde uçan helikopterler- Başbakan ve eşinin miting alanına gelişi Başbakan Davutoğlu, Erzincan'a geldi AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, helikopterle saat 18.15'te Erzincan'a geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Miting alanında güvenlik önlemi- Miting alanından genel görüntü- Uğur Işılak konseri- Arama noktasından vatandaşların geçişi- Çatıdaki özel hareket polisleri- Başbakan Davutoğlu'nun miting alanına gelmesi- Miting alanı üzerinde uçan helikopterler- Başbakan ve eşinin miting alanına gelişi Başbakan Davutoğlu, Erzincan'a geldi AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, helikopterle saat 18.15'te Erzincan'a geldi.AK Parti'nin Gümüşhane ve Bayburt'ta gerçekleştirilen mitinglerine katılan Başbakan Davutoğlu, daha sonra helikopterle Erzincan'a hareket etti.Davutoğlu'nu Erzincan Havalaanı'nda Vali Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve öteki ilgililer karşıladı. Başbakan Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu da Erzincan'a geldi. Davutoğlu ve beraberindekiler, AK Parti mitingi için Cumhuriyet Meydanı'na hareket etti.

Kaynak: AA / Politika

Ahmet Davutoğlu Uğur Işılak Erzincan Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title