Haberler

AK Parti Milletvekillerinden Besni İlçesine 'Teşekkür' Ziyareti

1 Kasım Genel seçiminde AK Parti’den Adıyaman Milletvekili seçilen İbrahim Halil Fırat, Adnan Boynukara ve Salih Fırat, Adıyaman’ın Besni ilçesinde partililerle bir araya gelerek teşekkür ziyaretinde bulundular.

1 Kasım Genel seçiminde AK Parti'den Adıyaman Milletvekili seçilen İbrahim Halil Fırat, Adnan Boynukara ve Salih Fırat, Adıyaman'ın Besni ilçesinde partililerle bir araya gelerek teşekkür ziyaretinde bulundular.

AK Parti Besni İlçe Teşkilatı binasında gerçekleştirilen ziyarette, AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem ve partililer hazır bulundu.

Yapılan ziyarette konuşan AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem; "Öncelikle 1 Kasım seçimlerinde hepinize göstermiş olduğunuz gayretlerden dolayı, partimize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı, seçim günü sandık başında müşahidimizden sandık görevlilerimize, üyelerimize ve kadın kollarımıza çok teşekkür ederim. Tüm vekillerimize de bundan sonraki yapacağı hizmet ve görevlerinde başarılar diliyorum. 1 Kasım seçimleri bir milattır dedik, bu seçim çok önemliydi dedik ve çok şükür bu seçimden alnımızın akıyla çıktık. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Besni'de de ülkemiz üzerinde oynanmak isteyen oyuna tokat vurduk. Hepinizin emeğine ve yüreğine sağlık" şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen; "Siz büyük düşündünüz, büyük Türkiye'ye katkı verdiniz, sahip çıktınız, gelecek bizimdir dediniz, sahip çıktınız ve kucakladınız. Bu süreçte emeği geçen bütün arkadaşlara cani gönülden, partimiz adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Kendi evinde oturan, aşında işinde olan, bizim yüzümüzü görmeyen, elimizi sıkmayan ama geleceğin mimarı olan herkese hürmet ve saygılarımı sunuyorum. 1 Kasım seçimlerinde milletimiz üzerine düşeni yaptı. 1 Kasım seçim sonuçları, ülkemiz açısından bir milat olmuştur. Bu sonuçlar Yeni Türkiye'nin kapılarını açmış olup, ülkem insanı barış, kardeşlik, huzur ve güvenin tek adresini partimizde görmüştür" ifadelerini kullandı.

Daha sonra konuşan AK Parti Milletvekili adayı olan fakat seçilemeyen Yakup Taş ise: "1 Kasım'da en heyecanlı seçimlerden birini yaşadık. Partimizin her alanında görev alan arkadaşlarımız canla başla çalıştılar. AK Parti'nin kendini millete adayan bir partidir. Biz her zaman beraber hareket ettik ve beraber el ele yürüyoruz. Gönül isterdi ki biz de meclise giderek memleketimize hizmet edelim, ama kısmet değilmiş. Milletvekili arkadaşlarımız da sizin verdiğiniz sorumluluğun farkındalar. Adıyaman ve Besni için ellerinden geleni yapacaklarına inancım tamdır. Besni'nin bu başarısından dolayı herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat ise: "1 Kasım seçim sonuçları aslında çok güzel mesajlar içeriyor. 7 Haziran seçimlerinde seçmenimiz partimize bir uyarı yaptı. Siz birlik ve beraberlik olursanız bu millet yüzde 50 oy ile aranızda dediler. Biz her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olursak milletimiz bize her zaman destek verecektir. Onun için AK Parti'ye gönül veren tüm kardeşlerimiz birlik beraberlik içerisinde olalım ve milletimize hizmetin en iyisini götürmek için mücadele edelim. AK Parti gitsin de ne olursa olsun, isterse Türkiye batsın dediler. 7 Haziran'dan sonra Türkiye'yi gördünüz, ekonomik saplantıyı gördünüz. Terör olayları arttı ve askerlerimiz şehit edildi. Ne oldu, AK Parti yolda giderken sendeledi. O yüzden AK Parti'nin sorumluluğu yüksektir. AK Parti bu ülkenin temel direğidir. O yüzden biz Partimize sahip çıkmak zorundayız. Besni'ye çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Milletimiz bizi bir kez daha sandıktan birinci parti olarak çıkardı diyen AK Parti Adıyaman Milletvekili Halil Fırat ise: "Öncelikle bu seçimlerin vatanımıza, milletimize, memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ümmetin tek umudu Türkiye'ydi. Türkiye ile birlikte AK Parti idi. Bunun bilincinde olan aziz milletimiz her zaman olduğu gibi bu seçimde de elini vicdanına koyup sandık başına gitti. 7 Haziran'da verdikleri mesajı algılamayan muhalefet partilerine sandıkta iyi bir ders verdi. AK Parti olarak biz her zaman gücümüzü milletten aldığımızı, milletimizin çizdiği yolda ilerlediğimizi söylemiştik ve söylemeye de devam ediyoruz. Biz 7 Haziran'da milletimizin verdiği mesajı iyi algılayıp, 1 Kasım seçimine o şekilde hazırlandık, milletimizin istikametinde yolumuza devam ettik ve milletimiz bizi bir kez daha sandıktan birinci parti olarak çıkardı. Besni'de çok büyük gayretler gösterdi. Allah bütün ilçelerimizden razı olsun. Bütün hemşerilerimiz Ak Partiye büyük destek verdiler, dualarda bulundular. Hedefimiz beş sıfırdı, onun için gayret gösterdik, onun için niyetlendik. Hemşerilerimiz de bunun farkındaydı ve kenetlenmişlerdi. Ancak çok az bir farkla beş sıfırı kaçırdık. Bize verilen yetkileri Adıyaman'ımıza, Besni'mize ve ülkemize hizmet etmek amacıyla sonuna kadar kullanacağız. Bunun için elimizden gelen bütün gayreti çabayı göstereceğiz. Seçimlerde emeği geçen, bizleri yalnız bırakmayan, dualarıyla, oylarıyla yanımızda duran bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum" diye görüşlerini dile getirdi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara ise; "1 Kasım seçimlerinden birçok kişinin ders çıkarması gerekiyor. Herkes milletin kararına saygı duyacak. Seçim sonucuna saygı duyuyorum deyip ikinci cümlede hakaret ve küfür etmeyecek. Millet, kalkınmanın ve demokratikleşmenin önünü tıkayanlara bir dakika durun, bu ülke operasyon yapacağınız bir ülke değil dedi. Seçmen, PKK terör örgütüdür ve yaptığı eylemler de terör eylemidir dedi ve bundan vazgeçmesini emretti. Millet küresel şer odaklarının ülkemiz üzerindeki oyunları karşısında direneceğini ve AK Parti'nin yanında olduğunu açıkça ilan etti. Seçmen siyasi partilere, siyaset yapmak yerine oyun oynayana ve kirli işbirliklerinden medet umanlara iktidar vermem dedi. Seçmen etnik milliyetçiliği tarihin çöplüğüne attı ve Yeni Türkiye ülküsünün organik bir ülkü olduğunu dosta düşmana gösterdi. Millet bu seçimde aydın ihanetini de cezalandırdı ve 1 Kasım seçimi, eğitilmiş cehaletin, ümmi irfanına yenildiğini gösterdi. Seçmen, AK Parti'nin millete ve ülkeye daha çok hizmet etmesi gerektiğine karar verdi. AK Partiye düşen ise kararının gereğini yapmaktır. Ben sizlere çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fırat Adıyaman Halil Fırat Ak Parti Besni Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title