Haberler

AK Parti Milletvekillerinden, Başkan Polat'a Ziyaret

1 Kasım Pazar günü yapılan genel seçimlerde milletvekilliğini kazanan AK Parti milletvekilleri, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret etti.

1 Kasım Pazar günü yapılan genel seçimlerde milletvekilliğini kazanan AK Parti milletvekilleri, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret etti.

Ziyarete AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte AK Parti Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Bülent Tüfenkci ile Milletvekili Adayı Ufuk Önalan katıldı. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Milletvekili Öznur Çalık, başta Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat olmak üzere bütün ekibine teşekkür etti. Çalık, 1 Kasım'da yapılan genel seçimlerin Türkiye genelinde büyük bir katılımın olmasına rağmen sorunsuz ve sıkıntısız geçtiğini kaydetti. Milletvekili Çalık, "Milletimizin sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde sonuç alması için ciddi bir mücadele verdik. Bu vesileyle Belediye Başkanıma, Başkan Yardımcılarıma, meclis üyelerime ve tüm çalışanlarımıza partim ve milletvekillerim adına çok teşekkür ediyorum. 1 Kasım milletin, mazlumların, Türkiye'nin, birlik ve beraberliğin, kazandığı bir seçimdir. Bu seçim umutların yeşerdiği, istikrarın devamı için hemşehrilerimizin büyük bir teveccüh gösterdiği destek verdiği seçim" dedi.

HİZMETLER DEVAM EDECEK

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise ziyaretten dolayı AK Parti Milletvekillerine teşekkür ederek, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu. 1 Kasım seçimlerinde alınan sonuç ile hizmet üreteme noktasında sorumlu olanların yüklerinin bir kat daha artığını belirten Başkan Polat, "Yerelde bizler üzerimize düşen görevleri yerine getirirken, Ankara'da Bakanlıklarda Milletvekillerimizin desteği ile birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerimizi taçlandıracağız. Vatandaşlarımızın tercihi ile sorumluluğumuz bir kat daha artmıştır. Daha çok koşacağız, daha çok hizmet üretmek için mücadele edeceğiz" diye konuştu - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Hacı Uğur Polat Yeşilyurt Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title