Haberler

AK Partili Milletvekiline Taşlı ve Sopalı Saldırı

Güncelleme:

Bitlis'te seçim çalışmaları için ev ziyareti yapan AK Partili vekil Vahit Kiler ve yanındaki heyet, bir grubun taşlı ve sopalı saldırısına uğradı.

Bitlis'te seçim çalışmaları kapsamında ev ziyareti yapan AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ve beraberindeki heyet, bir grubun taşlı ve sopalı saldırısına uğradı.

TAŞLI VE SOPALI SALDIRI

Seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretleri yapan AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ve beraberindekiler, dün akşam saatlerinde 8 Ağustos Mahallesi'nde bir grubun taşlı ve sopalı saldırısına uğradı. Saldırıda bazı partililer hafif yaralanırken, bazı araçların da camları kırıldı. Milletvekili Kiler'in yara almadan kurtulduğu saldırı sonrası mahallede inceleme yapan polis ekipleri, 3 kişiyi gözaltına aldı.

KİLER, SALDIRIYI KINADI

Ak Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler düzenlediği basın toplantısında, seçimlere son 5 gün kala yapılan bu saldırıların BDP'liler tarafından düzenlendiğini ileri sürdü. Kiler, saldırının ev ziyareti sonrasında olduğunu, taşlı ve sopalı saldırıya uğradıklarını söyledi.

Bir süredir taciz edildiklerini kaydeden Vahit Kiler, açıklamasında şunları söyledi:

"İsminde Barış ve Demokrasiden bahseden, ancak ne barıştan ne de demokrasi anlayışı bulunan bir partinin bu saldırılarını kınıyoruz. Bu saldırı sadece Vahit Kiler'e değil, Bitlis'in temsiliyetine ve Bitlislilere yapılmıştır. Sadece dün akşam değil, neredeyse son 10 gündür hep taciz ediliyoruz. Hemen her akşam farklı mahallelerde araçlarla takip ediliyor ve araçlar tarafından sıkıştırılıyoruz. Biz, demokratik, barış ve huzur ortamında bir seçim çalışmasını tamamlamak istiyoruz. Son bir haftaya girildi. Malum ideolojik düşünen BDP kanadı olayı farklı yerlere taşımaya başladı. Çok agresif şekilde tırmandırmaya başladılar. Dün akşamki hadise de ise daha önceden haber verilmiş. Bir eve gittik. Burada ziyaretimizi gerçekleştirip çıktımız bir anda bir grup gencin taşlarla sopalarla araçlara saldırdığını gördük. Olayı yatıştırmaya çalışsak da başarılı olamadık. Küçük çaplı yaralanmalar oldu. Ancak Allah korusun daha büyük bir hadisede meydana gelebilirdi."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Bitlis Kiler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (50)

muratcaturgut_aslankurt@homail.com:

eve hırsız girdi sanıp millet saldırmıştır

70
11
yanıtYanıtla
lapseki17cardak17@mynet.com:

BUNLAR rerörle yakmakla yıkmakla işleri adı barış olan parti yaptıklarına bak inadına AKP vercem oyu

46
29
yanıtYanıtla
şakirserserim_kostebek@mynet.com:

inadına veriyonuz zaten hep.yav zaten verecektin inadına deme bari.o laf bayatladı artık

yanıt0
yanıt0
vanlıirfan3439@hotmail.com:

İstanbul da binlerce kiler marketi çalıştır, oyu gel bitlisten al, paraları boğazda ye..allahuekber de oyları al

49
26
yanıtYanıtla
arap13dersim123@hotmail.com:

bdp rekora koşuyor. tandığım akp liler hepsi bdp ye geçti. akp yüzde 10 alsa dua etsin. bitlis çok dindar bir yerdir. said nursilerin mekanı. toprağı sıksan kuran kitap kokusu vardır.aziz insanların ayak izleri vardır. bu topraklardan jhırsız bir partiye oy çıkmaz. bir kaç çıkar ve menfaatçi namussuz oldukları için akp deler. onlarda bu gün yarın pişman olacak. bir arap olarak oyum BDP ye. bdp DÜRÜST BİR PARTİ. BİR KERE YOLSUZLUK VE HIRSIZLIK DUYMADIM. TERTEMİZ İNSANLAR.ALLAH YARDIMCILAR OLSUN.

29
45
yanıtYanıtla
bitliscardak17@mynet.com:

NE dürüstlükten bahsediyorsun sen ARAP sizler terörüstlerle kendi kürt halkımızı katledersiniz bebekleri,cocukları BDP bu kürtlerin katilleridir halkını düşünen parti değil kendi cıkarlarını düşünen BDP var.bunlar tererüst.bu bir yarıştır halk kimi secerse başkan odur zorla iş olmaz sizlerde bu var .

yanıt0
yanıt0
KARAR SENİNmmtaltunbas@hotmail.com:

YANİ DİYORSUNKİ İNSANLAR VATAN HAİNİ VE KENDİ HALKINA İHANET EDEBİLİRLER AMA HIRSIZ OLDULARMI O OLMAZMI DİYORSUN SAVUNDUĞUN ADAMLAR RESMEN KENDİ HALKINA (VE SIKIŞTIKLARI ZAMANDA HİÇ DÜŞÜNMEDEN KÜÇÜCÜK ÇOCUKLARI NAMLUNUN ÖNÜNE SÜRÜP KNDİLERİNE SİPER EDİYORLAR AYNI ZAMANDA) VE VATANA İHANET EDEN İNSANLAR. DİYELİMKİ SEN HAKLISIN O ADAMLAR HIRSIZ ŞİMDİ SEÇİM YAP BAKALIM VATAN HAİNLERİ VE KENDİ HALKINA İHANET EDEN İNSANLARMI HIRSIZLARMI DEĞERLİDİR KARAR SENİN....

yanıt0
yanıt0
HAKİKİ ARAPkenan-avunc13@hotmail.com:

Sen arap marap deyilsin hiç bir arap Bitliste BDP ye oy moy vermez bence provokatörsün çünkü bende arabın bitlis araplarından bir allahın kulu BDP ye oy verecem diye duymadım ARAPLAR VATANINA MİLLETİNE TARİH BOYUNCA SAHİP ÇIKMIŞTIR. BUNU HERKES BÖYLE BİLİNE HEM OSMANLININ YANINDA OLMUŞTUR HEMDE CUMHURİYTE DE SEN ÇAKMA LAKAPLA ARABIM DİYORSUN SÖYLE BAKALIM KÖYÜNÜ İSMİNİ Bİ BİLELİM SENİ BAKALIM GERÇEK ARAPMISIN.. ARAPLAR AKP OLMASADA SAADET OLUR BAŞKA PARTİ OLUR AMA İDOLOŞİK VE IRKÇI PARTİLERE OY VERMEZ

yanıt0
yanıt0
YALAN DOLANist185@gmail.com:

ARABAYA SALDIRMIŞLAR NEDENSE GERÇEKTEN SALDIRSALAR O VEKİL YOĞUN BAKIMDA OLURDU

30
24
yanıtYanıtla
bdp13ders12@hotmail.com:

bu akp yine mazluma mı yatıyor. bilal milyonları bunlara mı dağııtttı. alışkınlar dilencilik ve iftira atmaya. elektriklere dikkat edin. ve bu akp çok hırsızdır. oyları çalmasın. istanbulda ve doğuda bir çok sandıklar heryerden fışkırıyor. bunlar din der insanın cüzdanını çalar. aman cüzdanı iç cebinize koyun

39
12
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title