Haberler

AK Parti Milletvekili Turan, Örtülüce Köyünde Bayram Namazı Kıldı

AK Parti Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Örtülüce köyünde bayram namazı kıldı.

AK Parti Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Örtülüce köyünde bayram namazı kıldı.

Örtülüce köyünün 1940 yılında kurulduğunu ve o tarihten bu yana geleneksel olarak bayramlaşma törenleri düzenlendiğini ifade eden Turan, bunun çok güzel bir adet olduğunu söyledi.

Köy halkıyla sohbet edip kendilerinin sorun ve sıkıntılarını dinlediklerini anlatan Turan, "Tüm köy halkımız gençler, orta yaşlılar ve yaşlılarımız ile birlikte bayramlaşma imkanı bulduk. Bu ülkemizde en güzel adetlerden bir tanesi bayram namazından sonra tören şeklinde bayramlaşmak bu devam ettirilmesi gereken adetlerden bir tanesi ümit ediyorum uzun yıllar, yüz yıllar, bin yıllar yaşatılır bu günde Örtülüce köyünde çok güzel bir adete şahitlik etmiş olduk. Ümit ediyorum bu güzel kardeşlik ortamı tüm ülkemizde olur inşallah nice bayramlara erişme imkanı buluruz. Ben bu vesileyle tüm ülkemizin, milletimizin mübarek bayramını tebrik ediyorum" dedi.

Örtülüce köyü muhtarı Orhan Azer ise, milletvekili Bülent Turan'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bayramlaşma programına Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin, AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer, il genel meclis üyeleri Tayfun Sevim, Hasan Engin, Bülent Korkmaz, İbrahim Eren ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Bülent Turan Çanakkale Ak Parti Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title