Haberler

AK Parti Milletvekili Turan, Hafik İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan ve İl Başkanı Ziya Şahin Sivas'ın Hafik ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan ve İl Başkanı Ziya Şahin Sivas'ın Hafik ilçesini ziyaret etti.

Sivas merkezde ve ilçelerde 30 Mart seçimlerine yoğun bir şekilde hazırlanan AK Parti'de çalışmalar aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Sivas Milletvekili Ali Turan ve İl Başkanı Ziya Şahin Hafik'i ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada vatandaşlara hitap eden İl Başkanı Ziya Şahin, Hafik'ten göç edip de yeniden memleketlerine dönmek isteyen vatandaşlar için Hafik'i yeniden hazırlamaları gerektiğini belirterek, "Kendi çocuklarımıza, torunlarımıza buraları hazırlamamız lazım. Şimdiye kadar birçok hizmet yapıldı. Geçmişte de yapıldı, şimdi de yapılıyor. Bazen az, bazen çok yapılıyor ama her zaman bir çivi çakana Allah razı olsun diyoruz. Herkes bir şey yapma gayreti içinde oldu. Ancak hizmet kervanı iyice hızlandı. Şimdi bölünmüş yollarımız var. Özen Pusat Barajı yapıldı. On binlerce alan sulanacak. Yollarımız asfaltlanıyor. Köylerimize sular geliyor, kanalizasyonlar yapılıyor. Fosseptik çukurlara varana kadar yapılmaya başlandı. Bunların hepsi AK Parti ile oluyor. Geçmişte bir dağdan yol aşıldığı zaman çok büyük bir hizmet yapılmış oluyordu. Şimdi asfalt istiyoruz asfaltta oluşan çukura dayanamıyoruz. Dayanamayacağız tabi çünkü ;Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin standartlarını yükseltti. Gelişmiş ülkede olan şeylerden bahsediyoruz. Hızlı trenden, uçaktan, havaalanından bahsediyoruz" dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan ise yaptığı konuşmada 30 Mart'ta yapılan seçimleri kazanarak yeniden ülkeye, millete hizmet etmeye çalışacaklarını söyledi.

2002 yılından önceki Türkiye'nin durumunu hatırlatan Turan, "Yokluklar, sıkıntılar ülkesiydik. Bizi idare eden iktidarlar bizi yedi düvele muhtaç etmişlerdi. Şimdi AK Parti iktidara geldikten sonra 20 yaşın altında ki gençliğe sorsak; enflasyon nedir? Diye bilmez çünkü böyle bir şey yaşanmamış. IMF desen bilmez, Yüzde 80-90 faiz desek bilmez. 2002'den önce bu memlekette emeklilerimiz maaşlarını alabilmesi için Türkiye'nin İMF ile anlaşma yapması lazımdı ki bizi dünyanın en yüksek faizi ile borç versin" dedi.

Turan sözlerine şöyle devam etti:

"Vatandaşlarımızın kendi cebinden yaptırdığı imam hatipleri geldi kapattılar. O yetmemiş gibi Kuran kurslarını kapattılar. O yetmemiş gibi üniversiteli kızlarımızın başlarını açtılar ikna olarına soktular. Sokakta gördükleri başörtülü bayanlara öcü muamelesi yaptılar. Bu kadar sıkıntı çektik, yokluk gördük. Bu ülke 'Artık yeter' dedi. 2001'de AK Parti kuruldu. Biz çıktık Anadolu'daki insanlara anlattık. Dedik ki, 'Sizin gibi inanan, sizin gibi konuşan, sizin gibi düşünen insanlarız biz. AK Parti'yi kurduk bize inanın, bize güvenin. Biz sizin ne ihtiyacınız varsa bunları karşılayacağız' dedik. Bu millete Allah razı olsun desteğini verdi duasını etti bizi iktidara gelirdi". - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Turan Ak Parti Sivas Hafik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title