Haberler

AK Parti Milletvekili Tunç: "İstikrar İçin Tek Başına İş Başına"

AK Parti Bartın Milletvekili ve Adayı Yılmaz Tunç ile Milletvekili Adayı Ahmet Bensiz, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, İl Genel Meclisi Üyeleri İrfan Ekmekçi, Mustafa Günel ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte Abdipaşa beldesinde esnaf ve halk ziyaretlerinde bulundu.

Milletvekili Adayları Tunç ve Bensiz, ziyaret ettikleri esnaflara hayırlı işler dileyerek, onlarla sohbet etti. Abdipaşa beldesinde tüm dükkanları tek tek gezerek, esnaflarla ve alışveriş yapan Abdipaşalılarla sohbet eden Yılmaz Tunç ve Ahmet Bensiz, Abdipaşa pazaryerini de gezdiler, Pazarcı esnafında destek isteyen AK Parti adaylarına, esnafların ve halkın yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı. Abdipaşalı bazı vatandaşlar 7 Haziranda seçim sonuçlarının ülkemizde istikrarın bozulmasına neden olduğunu, tek başına iktidar olabilecek partinin ise AK Parti olduğunu belirterek, istikrarı yeniden tesis etmenin yolu AK Parti'yi yeniden tek başına iş başına getirmek olduğunu söylediler. Milletvekili adayları Tunç ve Bensiz de Abdipaşalı esnaf ve vatandaşlara gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle teşekkür ederek. inşallah sizlerin destekleri ile Bartın'dan 2 milletvekili çıkararak bu isteğinizi gerçekleştireceğiz" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Tunç Ak Parti Abdipaşa Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title