Haberler

AK Parti'li Şahin, Kuluncak'ı Ziyaret Etti

Güncelleme:

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Cenap-ı Allah, hiç bir zaman nefsimiz için, kendimiz için siyaset yapanlardan eylemesin." dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Cenap-ı Allah, hiç bir zaman nefsimiz için, kendimiz için siyaset yapanlardan eylemesin" dedi.

Milletvekili Mustafa Şahin, Kuluncak ilçesine bağlı Kızılmağara Köyü Hacı Hasanlar mezrası, Yukarı Kömüklü, Temüklü, Kaynarca, Kaynarca Köyü Tillo Mezrası, Aşağı Selimli köylerini ziyaret etti.

İlk olarak ziyaret ettiği Kızılmağara Köyü Hacı Hasanlar mezrasında çocukların çiçeklerle karşıladığı Milletvekili Şahin, köylüler tarafından köylerini ziyareti sebebiyle kesilmek istenen kurbana müsaade etmeyerek, kurbanın Allah rızası için ihtiyaç sahibi birine verilmesini istedi.

Köylülerle sohbet edip onlarla ilgilenen Şahin, köy muhtarları ve vatandaşlardan köylerin sorunlarına ilişkin bilgi aldı.

Köylülerin Mısır'da yaşanan olaylarla ilgili endişelerine hak veren Mustafa Şahin, "Cenap-ı Allah doğru iş yapan, doğru duruş sergileyen istikameti, aynı istikamette hayatlarını idame ettirmeye çalışanları desteklesin, korusun. Dünya üzerinde Müslümanların yardımcısı olsun. Mısır'da, Suriye'de, Arakan'da, Myanmar'da, Filistin'de, Doğu Türkistan'da ve İslam coğrafyasında zulüm gören, işkence gören, eziyet gören, onların iradesini yok sayan bu despot yönetimlerini de Allah ıslah etsin, ıslah olmuyorlarsa belalarını versin. Orada da siyasi iradeyi yok sayan bir darbeci zihniyet, zoraki bir şekilde zor kullanarak insanların iradesine ipotek koymaya çalışıyorlar. Cenap-ı Allah oradaki mazlumların sahibi olsun, dünya mazlumlarına yardım etsin. Cenap-ı Allah inşallah bize de güç ve kuvvet versin. Biz de halkımızla beraber bu doğrultuda elimizden geldiğince haykıralım. Hayırlı hizmetleri yapmanın çabası ve gayreti içerisinde olalım. Allah, hiç bir zaman nefsimiz için, kendimiz için siyaset yapanlardan eylemesin. Bundan sonraki nesillerimiz için daha hayırlı hizmetleri yapmayı nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Mustafa Şahin, ilçelere bağlı köy ziyaretlerini sürdüreceklerini söyledi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title