Haberler

AK Parti Milletvekili Poyraz -

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, AK Parti'ye hizmetleriyle herhangi bir şey söyleyemeyenlerin, yarışamayanların, iktidarda oldukları dönemlerle kıyaslayıp da ortaya herhangi bir eser koyamayanların, 'Çamur at izi kalsın' mantığıyla, uluslararası destekleri de arkasına alarak bir 'kumpas siyaseti' dizayn etme çabası içinde olduklarını söyledi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, AK Parti'ye hizmetleriyle herhangi bir şey söyleyemeyenlerin, yarışamayanların, iktidarda oldukları dönemlerle kıyaslayıp da ortaya herhangi bir eser koyamayanların, 'Çamur at izi kalsın' mantığıyla, uluslararası destekleri de arkasına alarak bir 'kumpas siyaseti' dizayn etme çabası içinde olduklarını söyledi.

Poyraz, partisinin Bilecik Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlediği, belediye başkan adayları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, kurulduğu andan itibaren, iktidara gelen AK Parti'nin milletin partisi ve milletin ta kendisi olduğunu ifade etti.

Hangi makamda, konumda olunursa olunsun, temel ilkeleri asla unutmadıklarını dile getiren Poyraz, şöyle konuştu:

"O ilkemiz: milletimiz için, halkımız için, halkımızla birlikte siyaset yapmaktır. Zaman zaman milletimizle dertleştik, sorunlarımızı paylaştık. Ne dedik? 'Asla ne aldatan ne de aldanan olacağız' dedik. Ankara'da köşesine çekilmiş, yetkisiz, etkisiz bir hükümet, asla ama asla olmadık. Nerede bir vatandaşımızın canı yansa ister Türkiye sınırları içinde olsun ister dünyanın neresinde olursa olsun, onun yanında olma gayreti içinde olduk. AK Parti olarak hep ilklerin partisi olduk, Türkiye'de yapılamayanları yaptık."

İktidara geldikleri günden bu yana Türkiye'yi her anlamda kalkındırdıklarını ve ülkede birilerinin hayal dahi edemeyecekleri başarıları elde ettiklerinin altını çizen Poyraz, şunları kaydetti:

"Türkiye'de iş yapanı hep aşağı çekerler diye bir tabir vardır. Birileri kollarımızdan, bacaklarımızdan tuttu. Sarıkızlar'dan, Ayışığı'na, muhtıralarına, kapatma davalarına kadar bir sürü engellerle karşılaşmamıza rağmen, Türkiye'yi 230 milyar dolarlardan, 850 milyar dolar gibi gayrisafi milli hasılasını, yaklaşık üç buçuk kat büyütmedik mi? Bu dönemde oldu bunlar. Şimdi çıkmışlar, utanmadan, sıkılmadan, AK Parti'yi yolsuzluğa, bulaşmış, batmış bir parti imajı vermeye çalışıyorlar. AK Parti'ye hizmetleriyle herhangi bir şey söyleyemeyenler, yarışamayanlar, iktidarda oldukları dönemlerle kıyaslayıp da ortaya herhangi bir eser koyamayanlar, 'Çamur at izi kalsın' mantığıyla uluslararası destekleri de arkasına alarak, bir 'kumpas siyaseti' dizayn etme çabası içindeler."

- "Bu partiden istifa ederim"

17 Aralık operasyonu ve son günlerde internete düşen, birtakım ses kayıtlarını işaret ederek Türk milletinin her şeyin farkında olduğunu anlatan Poyraz, şöyle devam etti:

"Kimlerin kiminle olduğunun farkındasınız. Önde gelen birisi çıkıp, "Güneyde sevdiğim bir ülkeyle üç buçuk yıldır irtibatı ben sağlıyorum" diyor. Güney de sevdiğim ülke, kim? Suriye mi? Olamaz. Öbür taraftan, daha ortada hiçbir şey yok, "İşte falanca falanca vekil şöyle bir çıkış yaptı. İstifa etse olur mu?" "İyi olur" diyor. Hadi bunları bir yere kadar kabul ettik ama yahu arkadaş inanın, bir gün birisi çıksın bu partide şunu söylesin, desin ki "Dün akşam, sizi rüyamda Peygamber Efendimiz'le birlikte gördüm. Peygamber Efendimiz, şöyle şöyle talimat verdi, üye sayısını, oy sayısını ikiye katlayacaksınız" desin. Vallahi billahi, bugün bu partiden istifa ederim. Müslüman, feraset sahibi olacak. Müslümanın özelliği, casusluk yapmaz, başkasının, ayıbını, kusurunu, hatasını araştırmaz. Şimdi, rezaletin daniskası, bakın şantajlarla tehditlerle siyaseti dizayn etmeye çalışan insanların, hele hele gayrimeşru yollarla, yöntemlerle birtakım belgeler oluşturan insanların islami ahlak anlamında kendilerini bir kere daha sorgulamaları lazım. Sözümüz bir avuç, kendisine yetki, makam emanet edilip de milletin iradesini gasbetmeye kalkanlaradır."

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı da siyasetin, hayalleri, hedefleri, heyecanı, inancı sevgisi, aşkı, olan insanların işi olduğunu ifade ederek "Başta, Başbakanımız olmak üzere bu memleket, millet ve bu beldeler adına ne hayallerimiz bitti, ne heyecanımız tükendi, ne sevgimiz azaldı. Her geçen gün daha da fazlalaşıyor" dedi.

Konuşmaların ardından, AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını tek tek sahneye davet etti.

Kendilerini tanıtarak yapacakları projelerden bahseden adaylar ardından, Poyraz, Kurtulmuş ve parti teşkilatı üyeleriyle katılanları selamladı.

Kaynak: AA / Güncel

Fahrettin Poyraz Ak Parti Türkiye Bilecik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title