Haberler

AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan Yavuzeli İlçesinde

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve milletvekili adayı Mehmet Erdoğan Yavuzeli ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve milletvekili adayı Mehmet Erdoğan Yavuzeli ilçesini ziyaret etti.

Programa, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, AK Parti Yavuzeli İlçe Başkanı Mustafa Bağcı, AK Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Yavuzeli İlçe Başkanı Mustafa Bağcı yaptığı konuşmada,"Bugün Sayın vekilimin inşallah teşrifleri ile beraber 7 Haziran seçim startını vermiş olduk. Bu vesileyle Sayın vekilime, malum şu anda yeniden aday, hayırlı olması diliyor, başarıların devamını ve hizmetlerinin devamını diliyorum" dedi.

Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu ise yapılan hizmetlerden bahsederek, "Bu hizmetler kendiliğinden gelmiyor. Yavuzeli ile köyleri ile buluşturulmasındaki en büyük etken, en büyük fayda, en büyük katkı şu anda yanımızda bulunan, bizi onurlandıran Milletvekilimiz Sayın Mehmet Erdoğan'dır. Yavuzeli'ne bu hizmetlerden dolayı, gerek şahsım gerek sizlerin adına, vekilim Mehmet Erdoğan'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah ilçemiz ve köylerimizdeki tüm sorunlar da çözülecek. Bugün 25 köyümüzde taziye, imam evi, cem evi ve cami yatırımlarımız var. Bunlar bitmek üzere.

Malumunuz 7 Haziranda bir seçime giriyoruz. Yapılması gereken birçok şey var Türkiye'de. Türkiye'de birçok vesayetler ortadan kaldırıldı. Bundan sonra vatandaşa yansıması daha güzel olacak. Bunun bilincinde olan muhalefet partileri ile bu ülkenin gelişmesini ve büyümesini istemeyen dış güçler, AK Partinin ve AK Partinin kurucu genel başkanı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Tayyip Erdoğan'ın önüne engeller koymak istiyorlar. Acaba nasıl ederiz de AK Partinin önünü keseriz, Cumhurbaşkanının önünü keseriz, diye türlü oyunlar içerisine giriyorlar. Bunları televizyonda hepiniz izliyorsunuz ama buna karar verecek bu millettir. Milletin önüne sandık gelecek ve millet kararını verecek. Ben önümüzdeki 7 Haziran seçimlerinde de bu milletin tekrar AK Partiyi güçlü bir şekilde iktidara getireceğinden eminim" dedi.

AK Parti Gaziantep milletvekili ve milletvekili adayı Mehmet Erdoğan ise, "İnsan önce kendi ailesine, çevresine, bölgesine, sonra şehrin tamamına, sonra da ülkesine hizmet eder. Ben de onu yapıyorum. Yarın öbür gün görevler bitecek. Bittiğinde dönüp Yavuzeli'nden geçerken, ben buraya ne yaptım derken, bir şeyler olmalı. İşte o bir şeylerin 8 sene devamlı olması için söz verdim. 2007 seçimlerinde aday olmuştum. Geldiğimdeki Yavuzeli değil artık, Araban da eski Araban değil. Artı buralar da birer ilçe oldu.

Bugün Yavuzeli istediğimiz noktaya geldi. Daha da ileriye gidecek inşallah. Geçen hafta TOKİ'deydim. Başkanla görüşmelerini yaptık. Şimdi burada fakir fukaranın da, orta hallinin de ev sahibi olacağı projeleri başlatacağız. Bunu yapacağız. Bunun aynısını Araban'da da yapacağız. Bu bölgede şehir planlarını, şehirciliği artık göstermiş olacağız. Hastanesini iptal ettiler. Biz de AK Parti İlçe Başkanımız Mustafa Bağcı'nın istediği şekilde programa aldırdık. Allah hayırlı eylesin. Baraj olayı en önemlisiydi. Yarım yamalak diğer işlerin hepsi yapılır ama 50 yıldır bu bölgeyi ihya edecek baraj söyleniyordu. Ne deniyordu, verimli olmaz, su tutmaz diye engellediler. Sebep ise bölge sahipsizdi ama artık AK Parti var, Recep Tayip Erdoğan var, onun ekibi var, Ahmet Davutoğlu var ve onun ekibinde bizler varız, emrinizdeyiz. 8 yıl mücadele verdim. O mücadele sonunda temelini attık mı, attık. Şuan yapılıyor mu, yapılıyor. İnşallah 1 yıl içerisinde o barajla bölgeyi sulayacağız. Çetintepe'nin temelini de attık. Çetintepe'nin temelini de attıktan sonra ne yapacağız, Çat ve Harmacık'ı da bitirip Yavuzeli, Araban ve Besni'yi sulayacağız. Şimdi Çat ve Harmancık'ın da planlamasını bitirdik. İnşallah önümüzdeki yılın sonunda projeyi de tamamlamış olacağız ve Allah nasip ederse önümüzdeki yılın sonlarında ya da öbür yılın başlarında ihale edeceğiz. Onları ihale ettikten sonra bu bölgelerde, tabi ki çiftçi, tarla sahibi olanlar çok büyük gelir elde edecekler. İki mahsul alacaklar. Bazı ürünlerden üç mahsul alacaklar ve bu suyun hepsi cazibe ile gelecek. Ben sekiz senemi bu yola verdim. İki dönem Sayın Tayyip Erdoğan bana milletvekilliği verdi. Aldı bizi orada değerlendirdi, kıymet verdi. Biz de bölgemize hizmet ettik" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Erdoğan Yavuzeli Ak Parti Araban Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title