Haberler

AK Parti Milletvekili Konuk Tarım Fuarını Ziyaret Etti

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Konya tarım fuarını ziyaret etti.

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Konya tarım fuarını ziyaret etti.

Konuk, Konya tarım fuarında yaptığı açıklamada halk oylamasına ilişkin Türkiye'nin prangalarından kurtulacağını ve 17 Nisan sabahına hep birlikte uyanacaklarını söyledi.

Kişi başına düşen milli gelirin 1960 yılında 583 dolar olduğunu bunun darbeyle 194 dolara indiğini dile getiren Konuk, "Aynı şekilde 1980 darbesiyle bin 860 dolar olan kişi başı gelir darbe sonucu bin 200 dolara indirdiler. Türkiye'nin Türk insanının cebinden 660 doları çaldılar.Yine 1997 yılındaki darbe girişimiyle Türkiye'nin 3 bin dolara ulaşan milli gelirini birkaç yıl stabil bıraktılar." diye konuştu.

Konuk, Cumhurbaşkanlığı sistemiyle bu durumun ortadan kalkacağını aktararak, şunları kaydetti:

"Eğer 15 Temmuz başarılı olsaydı bugünkü milli gelirimiz daha aşağıya düşecekti. Referandumda daha çabuk netice alacak olanlardan biri de hiç şüphesiz üreticilerdir. Tarım Komisyonu başkanıyım neredeyse sıfır yetkiyle, sadece istem dışı çalışan bir kimliği bugün sürdürüyoruz. Yeni sistemle komisyonumuz göstermelik komisyon olmaktan çıkacak. Bu konuda vatandaşlarımızın da desteği büyük. Karaman'ın köylerini ve kasabalarını gezdim. Gördüm ki vatandaş bizden de önde. Büyük bir sabırsızlıkla referandumu bekliyor."

Konuk, fuarla ilgili olarak da "Bu fuar Anadolunun başarısıdır. Önümüzdeki günlerde bölgesel bir fuar olmaktan ziyade uluslararası bir fuar olduğunu hep birlikte göreceğiz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Konuk AK Parti Karaman Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title