Haberler

AK Partili Vekil Kaza Yaptı! İnlemeleri Telefonda Duyan Eski Bakan Şok Oldu

Güncelleme:

AK Partili Ahmet Fakıbaba, seçim çalışmasının ardından kente dönerken kazada yaralandı. Eski Bakan Çelik, "Konuşuyorduk. Ses geldi, inledi. Anladıkki kaza olmuş." dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, bu gece Birecik ilçesindeki seçim çalışmasının ardından kente dönerken Birecik-Şanlıurfa karayolunun 23'üncü kilometresinde meydana gelen zincirleme kazada yaralandı.

Hastanede açıklama yapan eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Fakıbaba ile telefonda görüşüyorduk. Konuştuğumuz için şoför Allah'tan yavaş gidiyormuş. Bir anda ses kesildi. Fakıbaba'nın inlemeleri gelmeye başladı. İşte o anda anladık ki kaza olmuş. Hemen gereken şeyleri yaptık. Ambulansları gönderdik. Sağlık durumu iyi Allah'a şükür." dedi.

6 KİŞİ YARALANDI

Birecik ilçesinde seçim çalışması yapan Ahmet Eşref Fakıbaba'nın da bulunduğu konvoyda Şanlıurfa'ya dönüş yolunda zincirleme kaza meydana geldi. Zincirleme kazada, milletvekili ve 1 Kasım seçimlerinde yeniden aday olan Ahmet Eşref Fakıbaba'nın da bulunduğu 6 kişi yaralandı.

FARUK ÇELİK HASTANEYE KOŞTU

Kazayı haber alan aralarında Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı ve Ak Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik'in de bulunduğu çok sayıda kişi olay yerine ve hastaneye giderek bilgi aldı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Kazanın ardından ambulans ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek tedavisine başlanan Fakıbaba'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bu arada Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, hastaneye gelerek doktorlardan Fakıbaba ve diğer yaralıların sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı.

Olay yerinden kareler:






Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Eşref Fakıbaba Faruk Çelik Şanlıurfa Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (13)

Asil erkek budur o kadarMobil-IOS:

Kesin hdp in gunahini olmislar

15
17
yanıtYanıtla
01Mobil-ANDROID:

hayin adam ne işin var AKP de

6
17
yanıtYanıtla
KAHRAMAN 63:

AH FAKI AH ÖLSENDE İYİYDİ

3
13
yanıtYanıtla
URFALI:

sakat kalır inşallah halkını kandırmış hain

3
13
yanıtYanıtla
123456:

Geçmiş olsun hasara bakılırsa yavasda değilmiş sayın Bakanım.

9
4
yanıtYanıtla
ALPEREN27:

fakı baba bu ilahi uyarıyı inşallah dikkate alır

4
7
yanıtYanıtla
csgb:

Mafyanın önde gideni

8
1
yanıtYanıtla
milletçe alkışlıyoruz CHPMobil-ANDROID:

Şimdi yazın bakalım buna telefonla konuşarak kazaya sebebiyet vermekten ceza

4
4
yanıtYanıtla
OSMANLI:

lan manyak chp li haberi , iyi dinle şöför telefonla konuşuyo fakıbaba deyil ön yargılı gezici git sen o cezayı genel müdürüne kes

3
5
yanıtYanıtla
AHMET :

yukarda allah var bu fakir fukaranin ahi kalirmi size hepiniz böyle gidersiniz insallah akillanirsiniz

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title