Haberler

AK Parti Milletvekili Emir, Kavşak Çalışmalarını İnceledi

AK Parti Milletvekili Şemsettin Emir, Edirne ve Havsa ilçesi arasına yapılan Oğulpaşa - Abalar - Azatlı Kavşağı'nda incelemelerde bulundu.

AK Parti Milletvekili Şemsettin Emir, Edirne ve Havsa ilçesi arasına yapılan  Oğulpaşa - Abalar - Azatlı Kavşağı'nda incelemelerde bulundu.

Emir, Havsa ilçesinin Oğulpaşa, Abalar ve Azatlı köylerinde yaşayan vatandaşlar ile kavşağın yapıldığı mevkide bir araya geldi, istek ve sıkıntıları dinledi.

Emir, incelemenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, yılan hikayesine dönen kavşak sorununun çözüldüğünü söyledi.

Kavşak sorununa önceki yıllarda çözüm bulunamadığını aktaran Emir, şunları kaydetti:

"Buraya seçim döneminde gelmiştim. Böyle bir problemin olduğunu daha önce de söylemişlerdi. Benden önce de insanlar halledeceğini söylemiş ama yapılmamış. Haliyle güven zedelenmesi olmuş. 'Ben size söz veriyorum, bu işi halledeceğiz' dedim. Benim bu söylemime inananlar oldu, inanmayanlar oldu. Netice itibariyle sözümüz yerde kalmadı. Biz seçim süreci içerisinde diğer siyasilerle hizmet noktasında yarış yaparız. Ben her zaman seçim sürecinde şunu söyledim. Bizim siyaset anlayışımız şu, onlar konuşur AK Parti yapar. Hamdolsun şimdi yapıldığını görünce bende buraya geldim. Vatandaşlarımızın memnuniyetini gördüm, güven tazeledim. Bundan da fevkalede mutlu oldum. Bu sadece bu köyü ilgilendiren mesele değil iki köyü daha ilgilendiriyor. Kavşağımızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Şemsettin Emir Ak Parti Havsa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title