Haberler

AK Parti Milletvekili Çakar Malazgirt'te

AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, Malazgirt ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu.

AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, Malazgirt ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu.

İlk olarak yeni dünya evine giren Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy'u makamında ziyaret eden Muzaffer Çakan, daha sonra ilçede inşaatları devam eden okulları ve yeni yapılacak hükümet konağının inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Buradan öğretmenevine geçen Çakar, Malazgirt ilçesinin artık yüz yıllık okul ihtiyacının karşılandığı belirtti. Çakar, "Malazgirt'in önümüzdeki yüz sene içerisinde eğitim fiziki altyapısını çözecek binalarımızı programa koyduk. Sadece birkaç köy okulu dışında okul ihtiyaçlarımızı tamamıyla gidermiş olduk. Şu an ilçemizde 32 derslikli 300 kişilik pansiyonlu iki okulumuzun inşaatı devam etmekte, son olarak ilçemizde yeni temelini attığımız 32 derslikli 300 kişilik pansiyon ve kapalı spor salonu olan Kız İmam Hatip Lisemiz ihale aşamasındadır. Biz Malazgirt'in evladıyız, Malazgirt üzerine hiçbir şahsi hesabımız yoktur. Sadece sıla-i rahim noktasında, geçmişte köyden geldik, bu ilçede ortaokul ve lise eğitimimizi aldık. Çok zahmetler ve mahrumiyetler içerisinde bu tahsil nasip oldu. Bilhassa köyden gelen gençlerin genelde de tüm Malazgirtli öğrencilerin hangi zorluklarla karşılaştıklarını gayet iyi biliyordum. Sadece bir 18 derslikli İmam Hatip Lisesi yapılması halinde tüm eğitim sorunlarının fiziki mekan sorunun çözüleceğini söylediler. Fakat ben sahayı gezdiğinde çok kötü şartlarda eğitim gören Malazgirtli gençlerimizi gördükten sonra şuna karar verdim. 21. yüzyılda yaklaşık 200 bin derslik yapmış AK Parti iktidarına bunun yakışmayacağını idrak ettim. Bu bilinçle ve eğitimci olduğum için sorunları çok daha iyi biliyordum. Malazgirt'in önümüzdeki yüz sene içerisinde eğitim fiziki altyapısını çözecek binalarımızı programa koyduk. Bunun yanında 2015 yılı programına alınan çok güzel tesislerimiz var. Muş'tan Patnos'a kadar duble yol inşa edeceğiz" dedi.

Adaylık sürecine de değinen Çakar, "Bu bir bayrak yarışıdır. Biz bayrağı nasıl devraldıysak, yeni gelen arkadaşlarımıza bayrağı devredeceğiz. Biz AK Parti'nin milletvekili olmamızın yanında bir de bizim en önemli olan AK Parti kimliğini taşımak ve AK Parti üyesi olmaktır. Biz inanıyoruz ki yaklaşan seçimlerde bizlerden bayrağı devralan arkadaşlarımız, bizlerin bıraktığı yerden hizmete devam edecekler. Ama şunu bilmemizde fayda var. AK Parti'nin hizmet noktasında alternatifi yoktur. Türkiye'deki bütün vatandaşlarımız bunu zaten biliyor ve görüyor" diye konuştu.

2015 seçimlerinde aday gösterilmediği için kimseye kırgın olmadığı dile getiren Çakar, "24. Dönem Muş Milletvekili olarak memleketimizi temsil etme şerefine nail oldum. Beni bu şerefli göreve layık gören partimize ve Muşlu hemşehrilerime bir kere daha teşekkür ediyorum. Milletvekilliğim süresince, ilimize hizmet konusunda bizlere yardımcı olan, Bakanlık mensuplarımıza, AK Parti Genel Merkez yönetimimize, il ve ilçe teşkilatlarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, yerel basın temsilcilerimize, muhtarlarımıza, kanaat önderlerimize ve seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Ülkemizin aydınlık yarınları için hep birlikte gayret göstermeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize selam ve muhabbetlerimi sunuyorum. Allah yolumuzu açık etsin" ifadelerini kullandı. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Çakar Malazgirt Ak Parti Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title