Haberler

AK Parti Milletvekili Boynukara Tut İlçesinde Seçmenle Buluştu

AK Parti Milletvekili Adnan Boynukara, Adıyaman'ın Tut ilçesinde kamu kurum ve kuruluşları gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim bölgesi Adıyaman'da seçim gezilerine Ankara'da ki patlama nedeniyle ara veren AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, seçim çalışmalarına yeniden başladı. Program dahilinde Tut ilçesine giden Adnan Boynukara, burada vatandaşın sıcak ilgisiyle karşılandı.

Tut ilçesi ziyaretinde ilk önce parti teşkilatıyla bir araya gelen Adnan Boynukara, daha sonra Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü, Jandarma, Emniyet, Ziraat Odası ve Hastane gibi kamu kurumu ve kuruluşlarını ziyaret etti.

Kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaretin ardından vatandaşla bir araya gelen Adnan Boynukara, vatandaşlara AK Parti'nin seçim beyannamesini anlattı.

Beyannamede vatandaşın ekonomik kazanımları ile ilgili bilgiler veren Boynukara, AK Parti'nin yapamayacağı hiçbir sözü vermediğini ve beyannamedeki tüm maddelerin 1 Kasım'dan sonra hayata geçirmek için çalışacağını söyledi.

Vatandaşlarda AK Parti'nin beyannamesinin inandırıcı bulduklarını belirterek, ilçe ile ilgili bazı sorunları Boynukara'ya ilettiler.

Adnan Boynukara'nın Tut ilçe ziyaretine AK Parti Tut İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ve parti teşkilatı eşlik etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Adıyaman Tut Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title