Haberler

AK Parti Milletvekili Aziz Babuşcu, Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz Darbe Girişiminin Siyasi Ayağı...

AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşcu, Zeytinburnu’nda katıldığı amatör spor kulüpleri istişare toplantısında, 15 Temmuz’un "kontrollü darbe" olduğunu iddia eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na sert tepki gösterdi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşcu, Zeytinburnu'nda katıldığı amatör spor kulüpleri istişare toplantısında, 15 Temmuz'un "kontrollü darbe" olduğunu iddia eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi. AK Parti Milletvekili Babuşcu, CHP Liderini işaret ederek, "Sen de aynı havalimanındaydın kendine güvenli bir ev aradın ve o güvenli eve gittikten sonra sonucu bekleyene kadar ağzını bile açmadın, siyasi ayağı sensin o zaman" dedi.

AK Parti Zeytinburnu İlçe teşkilatı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zeytinburnu Sosyal Tesislerinde amatör spor kulüpleri ile istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşcu, Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver, spor kulüpleri temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

"Sonucu bekleyene kadar ağzını bile açmadın, siyasi ayağı sensin o zaman"

Toplantıda konuşan AK Parti Milletvekili Aziz Babuşcu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "15 Temmuz kontrollü darbe" sözlerine sert tepki gösterdi. Babuşcu, 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşcu, "Kılıçdaroğlu, yeni bir şey ortaya atarak 'kontrollü darbe' dedi. Bana göre akıldan uzak bir iddiadır, çünkü bunun ispatını ortaya koyamazsanız çok ağır bir vebaldir bu. Buna kontrollü darbe demek o gece tiyatro sahnesi gibi tiyatro oyunu demek o gece sokağa çıkıp şehit olan 249 insanımız var. Şu soruyu sorarlar sana, bu insanlar rol gereği mi şehit oldu? Sen de aynı havalimanındaydın kendine güvenli bir ev aradın ve o güvenli eve gittikten sonra sonucu bekleyene kadar ağzını bile açmadın, siyasi ayağı sensin o zaman. Darbe ile ilgili sonuç bekledin ondan sonra açıklama yapacaktın" şeklinde konuştu.

Kahvaltının ardından protokol konuşmaları ile devam eden toplantı sonunda spor kulüpleri temsilcileri sorunlarını ve beklentilerini dile getirdi. Toplantı sonundan Babuşcu, spor kulüpleri temsilcileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Aziz Babuşcu Zeytinburnu AK Parti Politika Güncel Haberler

title