Haberler

AK Parti Milletvekili Adayları Halka Tanıtıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Adayları düzenlenen programla halka tanıtıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Adayları düzenlenen programla halka tanıtıldı.

Camlı Köşk'te düzenlenen tanıtım programına; AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, Belde Belediye Başkanları, AK Parti Kadın Kolları üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program daha sonra milletvekili adaylarının kürsü konuşması ile devam etti. Tek tek kürsüye çıkıp konuşmalarını gerçekleştiren adaylar seçimde başarılı olmaları halinde Zonguldak'a en iyi şekilde hizmet edeceklerine dair söz verdi.

İlk olarak kürsüye çıkan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, "7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlere partimizin Zonguldak milletvekilleri olarak TBMM'de temsil edecek ilimizin, bölgemizin ve ülkemizin sorunlarına çare olacak çözüm bulacak milletvekili adaylarımızın tanıtıyoruz" dedi. Partiye başvuran her milletvekili aday adayının değerli olduğunu ifade eden Tosun, "Adaylarımız hiç şüphe yok ki, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde teşkilatlarımız ve partililerimizle birlikte el ele, omuz omuza vererek mahalle mahalle, köy köy gezerek çalışacaklar ve geçmişte yaşadığımız tüm seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de partimizi birinci parti yapacaklardır. Bundan hiç kimsenin şüphesi ve kuşkusu olmasın, adayları kesinleşmiş olan 5 milletvekili aday arkadaşımız gibi listeye giremeyen 25 arkadaşımızda hem ilimizi, hem bölgemizi, hem de partimizi en iyi şekilde temsil edebilecek bilgi, birikim ve tecrübeye sahip birbirinden değerli insanlardır" şeklinde konuştu.

ULUPINAR: "VEKİL OLMAK KISMET İŞİDİR"

Milletvekilliğinin nasip işi olduğunu her fırsatta dile getiren AK Parti 3'üncü Sıra Milletvekili Adayı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, "30 arkadaşımız milletvekili olmak için yola çıktı. Ancak 5 arkadaşımız milletvekili adayı olarak gösteriliyor. Bu iş kısmet işidir. Kısmet değilse, yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Sayın Harun Akın, milletvekili oldu ve 5 yıl hastanelerde yattı, rahatsızlandı. 5 yıl sonra listelerde yer bulamadı ve milletvekili olamadı, ancak sağlığına kavuştu. Ordu milletvekilimiz 30 yıl boyunca aday adayı oldu, seçildi ve seçildikten bir ay sonra kalp krizinden vefat etti. Biz hep birlikte yürüyeceğiz. Listede olmak ya da olmamak önemli değil" dedi.

ÖZBAKIR: "ANKARA'DAKİ İMKANLARIMI ZONGULDAK'TA KULLANMAK İÇİN ADAY OLDUM"

Ben aday olarak yola çıkarken, Ankara'da olan imkanlarımı Zonguldak için kullanma amacı ile yola çıktım. Bundan emin olabilirsiniz. Ben başka ilden de aday olabilirdim ve rahatlıkla da seçilebilirdim, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Rahat bir şehirden aday olurdum ve rahatıma bakardım. Zonguldak'ın çok daha fazla hizmete ihtiyacı olduğunu gördüğüm için buradan aday oldum. Yapılacak olan hizmetleri hızlandırmak için yola çıktım. Benim ilk amacım Zonguldak'ı kalkınacak olan iller sıralamasında 3'ten 4'e indirmek. İnanın bunu yaptığımız zaman birçok problem kendiliğinden çözülecek ve bu yatırımları buraya çekecektir. Biz bu seviyeyi 4'e indirebilirsek, Düzce seviyesine gelebilirsek, bizim işsizlik ve yol gibi birçok problemimiz kendiliğinden hallolacak. Sizlerden Ankara'ya güçlü bir şekilde gitmemiz için çok çalışmanızı istiyorum. Oraya vardığımız zaman alnımız ve yüzümüz açık olsun" diye konuştu.

ÇATUROĞLU'NDAN SEZAİ KARAKOÇ ŞİİRLİ BAŞLANGIÇ

Konuşmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da okumuş olduğu Sezai Karakoç'a ait "Sürgün Ülkeden Başkentler Başkentine" isimli şiirin bir bölümünü okuyarak başlayan AK Parti 2'nci Sıra Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, "Yapılacak olan seçimlerde 5'te 5 yapmak için var gücümüzle çalışmamız lazım. 13 yıllık AK Parti kazanımlarının devam etmesi mi yoksa etmemesi mi, düzenin deva mı yoksa yıkılması mı, güzelliklerin devamı mı, yoksa o kaos günlerine geri dönüş mü? İşte 7 Haziran'da vatandaşımız bunun cevabını verecek. Eğitimde, sağlıkta, ulaştırmada, sosyal güvenlik alanlarında çok büyük yatırımlar yapıldı. Daha da iyisini yapacağız inşallah, yeter ki siz Zonguldak halkı yanımızda olun. Parti teşkilatımızda görev yapan herkese çok teşekkür ediyorum ve bu görevi yaparken aramızdan ayrılan tüm kardeşlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum, var olsunlar, sağ olsunlar. AK Parti'nin Zonguldak'taki listesi çok kalitelidir. Ona hep beraber sahip çıkalım. Geleceğimiz ak ve aydınlık olsun, Cenabı Allah yardımcımız olsun, adaylar olarak kendimizi size, sizi de Allah'a emanet ediyoruz" dedi.

ÇİFT: "BİZİM ABDESTİMİZDEN ŞÜPHEMİZ YOK Kİ NAMAZIMIZDAN OLSUN"

Aktif siyasete 2002 yılında başlayan AK Parti 4'üncü Sıra Milletvekili Adayı Emine Çift, "O dönemde sahada çalışırken en sık duyduğumuz cümle; 'Rüya görüyorsunuz, kendinizi darı ambarında gören tavuklar gibisiniz. Boşuna koşturuyorsunuz' deniyordu. Evet, rüya görüyorduk, bizim rüyamız gerçekleşti. 13 yıl o rüyayı yaşıyor ve yaşatıyoruz. Aradan zaman geçti, 2002'de vatandaş size bir şans verdi, '2007 hiç öyle olmayacak' dediler. Aslanlar gibi biz o sandıktan yine gümbür gümbür çıkmayı başardık. 2011 seçimlerinde organizasyon çok daha büyük ve kuvvetliydi, ama bu sefer herkes emindi. Yine aynı şeyleri söylediler. 2002 seçimlerinde 3 vekil çıkardığında ulusal basında, 'AK Parti solu kalesinde devirdi' diye haberlere konu olan Zonguldak 2011'de de aslanlar gibi oylarını arttırarak sandığa damgasını vurdu. Sene 2015, biz o damgayı yine vuracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan olsun. Çalışıyoruz, çalışınca millet oy veriyor. Sizin gözlerinize perde inmiş olabilir, ama çok şükür millet hakkı teslim etmesini de iyi görmesini de bilir" dedi. Çift, konuşmasını Arif Nihat Asya'nın duasını okuyarak sonlandırdı.

KAYMAK: "COŞKUYU SAHAYA YANSITARAK SEÇİMLERDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ"

AK Parti 5'inci Sıra Milletvekili Adayı Akın Kaymak, "Bizler bu seçimlerin Türkiye için öneminin farkındayız. Biz yapılan çalışmalara katkı sunabilmek ve elimizi taşın altına koymak için aday olduk. Biz 30 arkadaş aday adayı olarak yola çıktık, ancak 5 kişi milletvekili adayı olarak gösterildi. Biz, 30 kişi ile beraber partimizin başarısı için çalışmaya devam edeceğiz. Teşkilatlarımızla bütünleşerek buradaki coşkuyu sahaya yansıtarak bu seçimlerden zaferle çıkacağız. Bu yolda Mevla hepimizin yar ve yardımcısı olsun" şeklinde konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title